Condemnada a 15 anys de presó per abusar d'avis en una residència

La policia va saber del cas perquè els vídeos van quedar al seu ordinador

Imatge de la condemnada | BBC

Una cuidadora del Regne Unit ha estat denunciada per un greu abús a un pacient amb alzheimer. La dona de la víctima, la identitat de la qual no ha estat revelada, va rebre una impactant notícia per part de la llar d'ancians en el qual havia internat al seu marit malalt. El seu espòs pateix alzheimer des de fa quinze anys i primerament ho va ser cuidat en la llar familiar. Amb el temps però la seva malaltia va avançar bastant i es va fer necessari internar-ho en un lloc que li brindés majors cures.

Després d'anar a la llar d'ancians la parella va marxar de vacances al cap d'uns mesos i allí ella va notar alguna cosa estranya. «Estava distant, no m'agafava de la mà, ni m'abraçava. Simplement no entenia... ho vaig atribuir a l'Alzheimer i a la demència», va dir l'anciana a BBC. En arribar de les vacances va rebre una trucada de la llar d'ancians i li van preguntar si podia anar la policia a la seva casa. Ella els va deixar anar i en aquest moment li van explicar el succeït. «Va ser un xoc per a mi. Va ser difícil seguir la conversa... m'acordo que vaig sentir que anava a morir i havia de sortir de l'habitació», va afirmar la dona.

La abusadora, de tan solo 25 años, se había grabado abusando de tres ancianos con problemas mentales, entre los que se encontraba su marido. La policía supo del caso porque los vídeos quedaron en su computadora y llegaron a manos de la policía. Christina Sethi recibió quince años de cárcel por cinc delitos de abuso sexual.


Comentaris

envia el comentari