Condemnats a 20 anys de presó per maltractar fins a la mort el nen que cuidaven

La mare de l'infant mort va ser expulsada del país i aquesta el va deixar al seu càrrec perquè no el podia cuidar fora

Han condemnat els cuidadors a 20 anys de presó. Foto: Getty Images.

Condemnen a 20 anys de presó un matrimoni de Marbella, per ser els responsables de l'homicidi d'un infant de tres anys al que cuidaven. El nen, pel qual percebien 300 euros al mes, va ser maltractat fins a la mort. Els fets es remunten a l'any 2014 quan la mare de l'infant mort va ser expulsada del país i aquesta el va deixar al seu càrrec perquè no el podia cuidar.

D'aquesta manera, l'infant es va traslladar a viure amb la parella i la seva filla de cinc anys i allà el visitava la seva mare de manera regular els caps de setmana. D'ençà que hi va viure van començar les pallisses, cops, cremades, talls i altres agressions que sempre tenien lloc a l'interior del domicili segons la Vanguàrdia.

Finalment les agressions cada vegada eren més fortes, motivades perquè la seva mare no pagava les quantitats acordades i el nen s'havia tornat una càrrega. L'infant no va poder suportar les fortes agressions i finalment va morir al mes de maig de 2014 a causa d'una peritonitis provocada pels múltiples cops a tot el cos, sobretot a la zona abdominal. Els agressors hauran de pagar a la mare amb 120.000 euros en concepte de responsabilitat civil.


Comentaris

envia el comentari