IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Coneix dues noies a Tinder i descobreix que només volen el seu esperma

La noia posava al seu perfil que ella i la seva companya buscava un home que les acompanyés a l'habitació

El noi va pensar que podria gaudir d'una de les seves fantasies sexuals | Cedida
 

Un noi va pensar que compliria una de les seves fantasies sexuals gràcies a Tinder. Mentre usava la famosa aplicació per lligar, va trobar el perfil d'una noia que explicava que ella i una altra noia més buscaven un home que pogués acompanyar-les a l'habitació. Sense dubtar, va donar like al perfil i es va sorprendre en veure que tots dos havien fet match.

Animat per la possibilitat d'un trio, el noi no va dubtar a parlar per xat amb la seva «conquesta» i es va interessar pel seu desig i el de la seva amiga de trobar un home per a les dues. Malgrat les il·lusions inicials el noi es va estranyar molt amb la resposta que la jove li va donar a la pregunta de si tenia fills: «Encara no. Tinc nòvia i volem quedar-nos embarassades».

El noi atònit va demanar explicacions i va descobrir que el que elles realment buscaven era un donant d'esperma que les permetés ser mares sense haver de recórrer a costosos procediments mèdics. Així que, encara que la idea del trio era real, no era exactament el que esperava. «Només estem buscant algú que ens acompanyi a l'habitació sense compromisos o lligams. Si vols ajudar-nos seria genial, però puc entendre que això sol espantar la majoria dels nois» aclaria la noia.

 


Comentaris

envia el comentari