IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Es converteix en viral la carta d'una mare a la madrastra de la seva filla

La dona va escriure una carta commovedora

 

  

«Jo mai vaig voler que estiguessis aquí. Simplement, no eres part del pla. Quan era noia i somiava amb una família, aquesta mai t'incloïa. No volia que una altra dona m'ajudés a criar als meus fills. El pla era que la meva família em tingués a mi, a un papà i als nostres fills, sense tu. Dubto que tu volguessis tenir-me en la teva vida. Dubto que tu planegessis ser la mare d'una nena que no vas parir. Aposto al fet que el teu pla de família t'incloïa a tu, a un papà i als seus fills junts, no a la meva filla i a mi. Estic segura que somiaves que el dia en què et convertiries en mare seria quan donessis a llum, no quan et casessis amb el teu marit. Estic segura que no comptaves amb què jo estigués aquí. Però Déu té plans que excedeixen els nostres, i quan la meva petita família es va dissoldre per formar dues diferents, jo sabia que anaves a aparèixer. En el meu cap, tu anaves a ser una bèstia terrible i la meva filla no anava a voler-te com a mare, mai. Esperava que fossis poc atractiva i que la meva filla no t'admirés. Que el seu papà sabés que s'estava conformant amb algú pitjor que jo.

  

Aquesta maldat sorgia perquè no podia suportar la idea que una altra dona fos la mare de la meva filla quan jo no estigués a prop. Però després vas arribar. I haig d'admetre que em va donar una mica de gelosia, perquè no eres el que vaig pensar que series. Se suposava que anessis una harpia, t'acordes? Però no ho eres, eres increïblement bufona.

  

Vas acceptar a la meva filla des del principi (de la relació) i l'estimes a ella i al seu pare incondicionalment, i això és una benedicció per a nosaltres. La inclous en tot el que fan i la fas sentir acceptada i estimada, i poses la seva relació amb el seu papà per sobre de la teva, i només una dona valenta i amb coratge sap com fer això de manera decorosa.

  

Estic agraïda perquè estàs aquí quan jo no estic. Estic agraïda perquè la suportes encara que sigui una adolescent. Sempre vas respectar la meva posició com a mare i estima que em consultis quan no estàs segura de si estàs fent el correcte amb ella. Ets un regal.

  

A causa del teu coratge per criar a la nostra filla, ella va a créixer com una dona forta, millor. Va a créixer sabent que una derrota en una àrea pot ser una victòria en una altra. Jo no et veig com el meu reemplaçament per quan no estic a prop. No et veig com un "farcit" quan jo no estic. Tu ets la seva mare quan estàs amb ella i quan està amb mi.

  

Sé el que és quan una mare no pot acceptar el fet que la seva filla tingui una madrastra i estic agraïda perquè nosaltres vam poder superar-ho i fer el correcte per a la nostra filla. Gràcies per ser tan madura i respectuosa per criar-la al costat de mi i el seu pare. Et prometo que sempre vaig tenir en compte la teva opinió pel que fa a ella. Et prometo que mai minimitzaré tu rol en la vida de la nostra filla, ni et faré sentir com si no anessis qui l'està criant. Ets una dona valuosa i ets una estranya i valuosa gemma.

  

Que Déu et beneeixi, t'estimo».

  

Per la seva banda, Ashley li va contestar amb unes curtes però emotives paraules a Candice:

  

«Candice, no sé què dir. No sóc bona amb les paraules com tu ho ets i com t'expresses. Tot el que puc dir és que estic plorant com en el final de la pel·lícula "El Diari d'una Passió"... Em fas sentir tan especial... Gràcies per aquesta carta. Va fer el meu dia i sempre la mantindré prop del meu cor. T'estimo».


Comentaris

envia el comentari