rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

La curiosa i desagradable declaració d'amor al llit que s'està fent viral

A la imatge es pot veure a una parella gairebé nua que acaba de tenir sexe

 

Una polèmica declaració d'amor d'un home a la seva parella s'està tornant viral a les xarxes, ja que està acumulant milers de 'm'agrada' i comparticions en pocs minuts. A la desagradable publicació, que els protagonistes han compartit al Facebook, es pot veure la selfie d'una parella, on surten gairebé despullats, despentinats i tapats per una manta, després de mantenir, pel que sembla, relacions sexuals.

Una 'curiosa' declaració d'amor

Les xarxes no han trigat a reaccionar a la surrealista declaració, i és que adjunt a la imatge ha escrit amb emoticones una curiosa i explícita declaració sexual del que acaben de fer al llit: «Acabant de trepitjar amor, m'has deixat com una vaca de ranxo, sense llet bebè. Estimo la teva coseta peluda. Estimo aquesta olor de peix».

 

La desagradable dedicatòria, que fa referència a les parts sexuals de la dona, ha estat rebuda pels internautes de diverses maneres, i és que molts ho han descrit com a vomitiu, amb cares d'horror o bé prenent-s'ho amb humor per treure-li ferro a l'assumpte.

 

La foto, recollida en un portal d'humor i la qual es desconeix si és verídica o no, ha acumulat en menys d'una hora més de 5.000 'm'agrada' i més de 1.500 comentaris.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris