ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Com lliguen els catalans a internet? Tot el que has de saber

A Catalanya s'han registrat al voltant de 600.000 solters que busquen l'amor a través de les aplicacions per trobar parella

Imatge d'arxiu d'una aplicació per trobar parella
Els solters catalans busquen parella a través de les aplicacions i pàgines especialitzades | Cedida

Les xarxes per trobar parella cada cop van augmentant en usuaris. A mesura que passa el temps són més les persones que busquen trobar l'amor a través d'aquestes aplicacions. Solteros.com ha fet un estudi exclusiu pel nostre digital on s'explica com lliguen els catalans per internet, amb dades molt curioses i sorprenents.

Més de mig milió de catalans busquen parella a internet

Solteros.es ens ha donat la xifra de tots els usuaris catalans que busquen parella a través de les diferents aplicacions i pàgines web destinades a aquest objectiu. Al voltant de 600.000 persones estan registrades en almenys una app o web a Catalunya. Més de mig milió d'habitants catalans busquen l'amor per internet. Una xifra on hi ha de tot, sempre tenint en compte que hi ha un percentatge reduït que no busca l'amor, sinó amistats.

L'estudi que Solteros.es ha facilitat a aquest mitjà és exclusiu per Catalunya, motiu pel qual han analitzat tota mena de dades. Una de les dades més contundents és que hi ha més homes que busquen parella, concretament un 58,6%, mentre que les dones el percentatge és notablement més baix, un 41,4%.

En canvi les dones acostumen a tenir més imatges als seus perfils. D'aquests 600.000 un 19,% es descriuen com homosexuals, mentre que el 80,3% restant indiquen en la seva descripció que són heterosexuals.

Els tòpics diuen que aquestes persones que busquen lligar acostumen a ser molt joves, persones que acaben de fer els 18, però aquest estudi ha revelat que el percentatge d'edat amb més representació dels catalans és entre els 25-34 anys, tant homes com dones. Els solters més joves es troben a Sabadell (27,7 anys) i els més grans se situen a pocs kilòmetres, a Terrassa (30,7 anys).

Els solters catalans llueixen barret

A banda d'aquestes dades, la web ens ha proporcionat altres dades d'allò més curioses. Catalunya és la comunitat amb menys percentatge de fotos amb cares enfadades. D'aquesta manera els solters catalans lliguen sense mostrar cares de pomes agres, un truc que de ben segur que funciona. Els usuaris de Catalunya també són fanàtics dels barrets, concretament els de Reus, ja que és la localitat de tota Espanya on hi han penjades més imatges amb barrets, mentre que Barcelona la segueix de molt a prop en tercera posició. Els catalans que busquen parella els hi agrada lluir barrets. 

Pel que fa als homes catalans, molts intenten trobar parella ensenyant el seu cos. El percentatge més gran de fotografies on apareixen sense samarreta provenen de Terrassa i l'Hospitalet de Llobregat, mentre que el nombre més gran de captures al lavabo provenen de Lleida. Els lleidatans són els catalans que més imatges pengen al costat del vàter. 

L'Hospitalet de Llobregat, el lloc preferit dels solters més nocturns

Els solters també aprofiten els seus perfils per mostrar imatges d'oci o fent alguna activitat. En l'àmbit nacional hi ha molts que pengen imatges nocturnes, mentre estan de festa o en alguna discoteca. Concretament a Catalunya, l'Hospitalet de Llobregat és el lloc on més imatges nocturnes es publiquen. 

L'estadística també diu que els catalans que busquen parella en aquestes webs són uns fanàtics dels cactus, sí, de les plantes amb punxes, i és que un 75% de les imatges en què apareix un cactus provenen de Catalunya.

Les persones sense parella cada cop busquen trobar companyia emprant l'ús d'aquestes aplicacions, les noves tecnologies i la creació de les aplicacions està facilitant als solters a trobar la seva mitja taronja.

També et pot interessar...

  • Les xarxes socials embogeixen amb un curiós perfil de Tinder


Comentaris
Susanna
Lligar, no lliguem massa. Però buscar sí que busquem. Ja que els solters catalans llueixen barret, mentre es passegen i no pesquen, que vagin escoltant música amb uns bon auriculars bluetooth https://top10auriculares.com Ànims i molta sort que ho esteu fent molt bé

envia el comentari