rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Daniela Blume puja la temperatura amb el seu posat més sexy

L'exconcursant de 'GH VIP' torna a estar al centre de totes les mirades després de les seves confessions privades

 

Des de la polèmica generada per les seves declaracions al programa de Samanta Villar, Daniela Blume ha tornat a ser el centre de totes les mirades després del seu pas per 'Gran Hermano VIP'. Ara, la sexóloga i col·laboradora de televisió s'ha convertit en la protagonista de les xarxes socials gràcies al seu últim posat en Instagram, una imatge amb la qual treu a relluir el seu costat més sexy.

 

En aquesta ocasió, Daniela ha posat amb un bikini vermell enfront d'un mirall i el cabell cap a un costat, una imatge que ha incendiat les xarxes: en poc més d'un dia, ha aconseguit acumular més de 23.000 'likes' i s'ha convertit en una de les més comentades. Com ja és habitual, els seus fans s'han desfet en afalacs cap a ella i han lloat la seva figura.

 

 

Imatge de Daniela Blume en bikini al seu Instagram Stories | Daniela Blume

«He pagat a dones per sexe»

 

Encara que la catalana ja té als seus seguidors més que acostumats a les seves confessions i fotografies pujades de to, la veritat és que sempre sorprèn. En aquesta ocasió, la sexòloga va confessar haver pagat a dones per tenir sexe amb elles durant una conversa al programa de Samanta Villar - 'Samanta y el sexo' - al que també van assistir Abrian Rodríguez i Jorge Javier Vázquez.

 

«He pagat per sexe en viatges a Amsterdam, mentre viatjava amb les meves parelles. He experimentat molt sexualment, però sempre necessito un vincle fort. He contractat a dones amb ells», assegurava, deixant a tots els altres bocabadats amb les seves declaracions.

 

La cosa no va quedar aquí, i és que quan la presentadora va preguntar als seus convidats si serien capaços de viure sense sexe, l'exconcursant de 'GHVIP' va revelar que no,  perquè té orgasmes ella sola mentre dorm a les nits: «Quan estic somiant tinc orgasmes sola sense tocar-me. Aspiro a fer això en la vida real, sense somiar». Malgrat que Jorge Javier i Adrián no sortien de la seva sorpresa, Samanta li va respondre amb un «Quina enveja!».

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris