rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ÚLTIMA HORA

🔴 Un accident al centre de Barcelona se salda amb dos ferits

Decideix rapar-se el cabell el dia del seu casament per un motiu que us emocionarà, i molt

Us presentem una història molt bonica

Els dos nuvis ballant durant el casament. Foto: cedida.

 

La Joan i  el Craig Lyons, de 44 anys, es van casar a Liverpool en una cerimònia molt emotiva, després de 30 anys d'amistat en els quals en Craig sempre va estar enamorat d'ella, encara que no es va atrevir a confessar els seus sentiments sinó fins 18 mesos abans de l'esdeveniment. La parella havia planejat casar-se una mica més tard, però van decidir avançar les noces quan el càncer de pàncrees del Craig fos diagnostica com a terminal.

La cerimònia es va convertir en un esdeveniment benèfic per recaptar fons i, en un acte del dia del seu casament es va rapar el cap pel seu marit i el motiu és commovedor  i demostra solidaritat i valentia, La Joan va decidir prescindir del pentinat de núvia i rapar-se tota la cabellera pel seu marit i per tots els malalts de càncer. "Òbviament va ser la primera vegada que veia Joan sense pèl i estava preciosa, absolutament impressionant", va dir Craig a Daily Mail.La dona tallant-se el cabell abans de la cerimònia. Foto: cedida.

 

+La Joan va donar el seu cabell a la fundació Little Princess Trust, encarregada d'elaborar perruques per a nens que han perdut el seu pèl durant un tractament contra el càncer. A més, la parella destinarà els diners rebuts per les noces a donar suport diverses causes com Macmillan Cancer Support, Zoe 's Place Hospice i Woodlands Hospice. De moment han aconseguit les 2.700 lliures. "La Joan és una dona amb un cor molt gran", va dir Craig, i no és d'estranyar que volgués dedicar el seu gran dia a recaptar diners per a obres benèfiques.

La fotògrafa de noces, Kimberly Struth, també va parlar amb Daily Mail per dir que va ser una cerimònia feliç i emocionant en tot moment. "Jo esperava que fos una celebració més trista però no va ser així en absolut i, de fet, va ser un dels casaments més feliços en els que he tingut el plaer de treballar".

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris