rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Deixa una nota en un cotxe i la resposta que rep de la propietària és espectacular

No us perdeu l'emotiva carta que va publicar a les xarxes socials

La nota que es va trobar al cotxe: "Has oblidat la cadira de rodes?" Foto: cedida.

 

A vegades, jutjar algú sense saber-ne res pot jugar una mala passada. Les primeres imatges no sempre encaixen i abans de criticar és bo saber-ne una mica més. Les paraules gratuïtes poden causar molt de mal als altres. És el cas de la Justine Van der Born, que va sortir a comprar amb la seva filla i va aparcar el seu cotxe en una plaça de minusvàlid. Quan va tornar, es va trobar una nota que deia així: "T'has oblidat la cadira de rodes?"

La justine es va ofendre molt. No podia explicar-se davant l'autor de la nota, però volia compartir amb tothom el motiu de la seva acció. És per això que va decidir escriure una publicació a Facebook, on hi deia:

"A la persona que va deixar aquesta nota en el meu cotxe la setmana passada al centre comercial Mitchum:

Em van diagnosticar esclerosi múltiple als 35 anys. Concretament, el pitjor tipus de diagnòstic possible, l'esclerosi múltiple progressiva. No només no desapareix, sinó que empitjora amb el temps, paralitzant-me  poc a poc i de per vida. Des de llavors, els meus fills han hagut d'enfrontar-se a coses que els nens de la seva edat no haurien de viure. Tot el nostre món va canviar d'un dia per l'altre.

El dia que tu em vas veure, estava tenint un dels meus millors dies. Vaig anar a comprar amb el suport de la meva filla, sense necessitar massa ajuda. Vam tenir un dia meravellós. Gràcies per destruir-lo.

Em vas fer sentir que la gent em mirava, així quan crec que em miren quan no puc caminar correctament. Estic cansada i em fa fàstic la gent com tu, que es creuen amb dret a burlar-se de mi quan faig servir una cosa (la plaça d'aparcament), que tinc dret a utilitzar.

Tenir una discapacitat no implica que hagis d'estar sempre asseguda en una cadira de rodes, encara que per la teva tranquil·litat, abans o després acabaré prostrada en ella. Mentrestant, faré servir totes les meves forces per poder assistir al casament de la meva millor amiga, el mes vinent. Espero que no hagin d'empènyer la meva cadira aquell dia. Llavors hauré complert 42 anys.

Abans que arruïnis el dia a una altra persona, recorda la teva ignorància. El fet que no vegis alguna cosa amb els teus ulls, no vol dir que la persona que tens davant no tingui dificultats per posar un peu davant de l'altre".

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris