Denuncien pallisses a vaques en una granja amb un esgarrifós vídeo

Es tracta d'un dels casos de maltractament animal més cruels a Anglaterra

L'organització Igualtat Animal ha denunciat davant la Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA), les agressions que treballadors d'una granja de Somerset (Anglaterra) propinen a les vaques i als vedells, alguns d'ells nounats. Ho han fet amb un vídeo gravat amb càmera oculta en el qual apareixen diversos treballadors assestant pallisses als animals indefensos. En ell, es pot veure com un treballador lliga a una vaca i comença a copejar-la mentre l'animal intenta fugir. Una vegada ha acabat, separa a la cria en una gàbia juntament amb altres vedells on comença a propinar-li puntades, per després anar cap al següent animal i tornar-ho a repetir.

«És un dels casos d'abús cap a animals més cruels que hem documentat a Anglaterra», assegura la directora d'Igualtat Animal al país, Toni Shephard. L'organització de defensa dels animals assegura que la granja on s'han produït aquestes agressions, granja de làctics Pyrland, subministra productes làctics a cadenes com Tesco, Sainsbury's, M&S i Coop, «algunes de les més importants d'Anglaterra».

Segons els responsables d'Igualtat Animal, «l'amo de la granja ha reconegut que les imatges pertanyen al seu negoci i ha mostrat la seva indignació davant el documentat, al·legant que és un cas aïllat d'un treballador agressiu». Tot i això, des de l'organització denuncien que «la violència contra els animals és una cosa sistemàtica en aquesta indústria» i critiquen la diferència entre la realitat i «la seva publicitat, amb els seus animals feliços en verds prats».


Comentaris

envia el comentari