Desarticulen una banda de narcotraficants que tenia més de 7.000 plantes de marihuana a la Selva

El líder del grup desmantellat dilluns passat tenia dos col·laboradors de confiança que feien de lampista i jardiner

Imatge del material decomissat. Foto: CatalunyaDiari.cat.

 

 

El grup de narcotraficants desmantellat dilluns passat pels Mossos d'Esquadra a la Selva interior tenia més de 7.000 plantes de marihuana en cases de la comarca, cinc caixes plenes de cabdells secs de marihuana preparats per la venda, sis bàscules de precisió, 4.755 euros, una gran quantitat de telèfons mòbils i dos vehicles.

Segons han informat els Mossos dels quinze detinguts en l'operació el líder era un veí de Sils de 39 anys que tenia dues persones de confiança, també de Sils, que feien les tasques de lampista i jardiner, de 49 i 23 anys respectivament. Els delinqüents actuaven des de nou cases, dues a Riudarenes, sis a Sils i una Girona, on plantaven i cultivaven la marihuana.

  

El grup es dedicava al conreu i distribució de marihuana i s'havia instal·lat en aquest territori. Per tal de no aixecar sospites i abaratir els costos, l'electricitat l'agafaven directament de l'enllumenat públic. A banda d'aquestes persones, el grup criminal disposava de més gent que feia les tasques de vigilància de les plantacions de marihuana.

Després de declarar en seu judicial, el jutge va decretar presó per a nou dels detinguts i llibertat amb càrrecs per a quatre. Les dues persones restants van quedar en llibertat sense càrrecs.


Comentaris

envia el comentari