Descobreix els assassins més joves i cruels que han existit

Un recull de crims esgarrifosos a mans de menors d'edat

Silueta de un niño.
Els assassins més joves i cruels de la història | Paul Garaizar

Es tracta d'uns relats totalment colpidors de la crònica negra, de menors d'edat criminals que no segueixen la lògica que normalment ens diu que la infantesa és sinònim d'innocència. Aquests monstres tan joves, d'entre deu i disset anys d'edat, han comès assassinats d'allò més esgarrifosos amb les seves pròpies mans, uns crims que han estat maquinats per ments totalment perverses, tal com ha desvelat 'Carácter Urbano'.

CONTINGUT

1. Els nens criminals més sanguinaris

2. Els assassins més joves de la història

3. Nens criminals al territori espanyol

Els nens criminals més sanguinaris 

Es tracta d'assassinats terribles que han dut a terme nens menors d'edat. És molt possible que et sorprengui d'allò més la sang freda amb què van actuar aquests nens a l'hora d'executar les víctimes dels seus crims.

1. Joshua Phillips, amb catorze anys

Joshua Phillips, durante el juicio.
Phillips, mentre el jutgen | True Crime Magazine

 

Les ments de les persones psicòpates sobresurten per la manca d'empatia que tenen amb les seves víctimes. És l'única manera que hi ha d'entendre la manera en què, l'any 1998, amb només catorze anys, en Joshua Phillips va matar la seva veïna colpejant-la, una nena que es deia Maddie Clifton i que només tenia vuit anys.

Phillips va declarar que la mort de la noia havia estat accidental i que s'havia produït per culpa d'un bat de beisbol mentre tots dos estaven jugant. Ara bé, la intel·ligència i la sang freda del noi van fer que als agents de policia no els acabés de quadrar aquesta declaració. Es va dur a terme una investigació molt completa, i es va acabar comprovant que el noi havia colpejat la noia fins que l'havia mort, i que havia amagat el seu cadàver a sota del llit al llarg d'una setmana. 

La mare del noi va sentir una olor molt forta dins de la seva habitació, i aleshores hi va descobrir el cos sense vida de la nena. El jove criminal va ser condemnat a cadena perpètua, i avui en dia continua tancat a la presó de Florida.

2. Brenda Spencer, amb catorze anys

Brenda Spencer, en el momento de su detención.
La detenció de la jove Spencer | YouTube

 

L'any 1978, la Brenda Spencer va rebre un rifle com a regal de Nadal, que li van oferir els seus pares. Poc es podien imaginar tots dos que la seva filla podia donar-li un ús tan terrible a l'arma. Amb només catorze anys, després del seu terrible crim es va diagnosticar que la ment de la Brenda era la d'una veritable psicòpata. 

Uns dies després de rebre aquest regal, la noia va matar dos professors del centre on estudiava i va deixar ferits tres dels seus companys de classe. Quan li van demanar per què ho havia fet, ella només va respondre que detestava els dilluns. Avui en dia, continua tancada en una presó per a dones de l'estat de Califòrnia, i no se li han concedit tres sol·licituds de llibertat condicional que ha fet.

3. Luke Woodham, amb setze anys

Luke Woodham, tras su detención.
Woodham, poc després de ser detingut | YouTube

 

La història d'aquest nen té diversos ingredients que conformen un còctel d'allò més explosiu, des d'un desengany sentimental fins a diversos episodis terribles d'assetjament a l'escola, passant per una manca d'autoestima molt important. L'any 1991, quan només tenia setze anys, la seva parella el va deixar. Aleshores, la seva ment va patir una crisi monumental i el noi va apunyalar la seva pròpia mare. Tot seguit, va agafar un rifle i va anar cap al seu centre educatiu, per tal d'assassinar la noia que l'havia deixat i una de les seves amigues.

A banda, l'atac que va perpetrar va causar set ferits més. Quan les autoritats policials li van fer un interrogatori, va dir que l'havien posseït els dimonis i que en Grant Boyette, un company seu de classe que Woodham afirmava que dirigia una secta satànica, l'havia influït en gran mesura. 

Tot i que va demanar disculpes a les víctimes dels seus actes, el van condemnar a dues cadenes perpètues i, a banda, a una altra pena de vint anys. Està tancat a una presó de l'estat de Mississipí.

4. Kipland Kinkel, amb quinze anys

Kip Kinkel, en el anuario del instituto.
Kinkel, a l'anuari del centre on estudiava | CBS

 

La crueltat i la sang freda dels crims comesos pel jove Kipland Kinkel amb només quinze anys supera de lluny la ment d'aquesta franja d'edat. Així de jove era el noi quan va matar els seus progenitors i, tot seguit, va dur a terme una matança a l'escola on estudiava. Tal com habitualment passa en aquestes situacions, els fets es van desencadenar a partir d'un esdeveniment que, en aparença, era totalment casual. 

El mes de maig de l'any 1998, un dia al matí el pare del noi va infligir-li un càstig a causa del seu mal comportament al centre on estudiava i també a casa. Aleshores, la follia es va apoderar d'en Kipland, que va disparar-li un tret al seu progenitor amb un rifle. Tot seguit, amb molta paciència va esperar l'arribada de la seva mare. Quan la dona va entrar a casa, el noi li va disparar al cor i també al cap. Després d'haver-los matat, va dur els cossos sense vida dels dos adults cap a la seva habitació.

L'assassí, en un rampell, va deixar escrita una nota que deia que estimava els seus progenitors i que li agradaria que l'haguessin avortat i no hagués arribat a néixer. Ara bé, això no va impedir que anés al lloc on estudiava i matés diversos dels seus companys. Finalment, va acabar detingut i condemnat a un total de 111 anys a la garjola. 

5. George Stinney, amb catorze anys

George Stinney, personaje que inspiró La milla verde.
Stinney va servir d'inspiració per a 'The Green Mile' | YouTube

 

Aquest noi ostenta el terrible rècord d'haver estat l'individu més jove que mai ha patit una execució als Estats Units. Només tenia catorze anys quan, l'any 1944, el van condemnar a mort a la cadira elèctrica. El seu judici es va dur a terme com si fos una persona adulta, i actualment es continua pensant que, en realitat, la seva mort va ser un crim d'estat que obeïa a motivacions de tipus racista.

El noi va confessar que havia assassinat la Mary Emma Thames, que tenia només vuit anys, i la Betty Jane Binnicker, que tenia únicament onze anys. Va declarar que les havia mort perquè cap d'elles no havia volgut practicar sexe amb ell. Sigui com sigui, la durada del judici va ser ben curta: únicament el van jutjar durant deu minuts, i poques setmanes després es va dur a terme la seva execució.

Al cap de set dècades, la sentència d'una jutgessa de l'estat de Carolina del Sud dictaminava que el judici d'Stinney no havia estat just i que l'arma del crim de totes dues noies, una biga, tenia un pes de vint quilos, cosa que feia impossible que l'hagués emprat un noi de només catorze anys.

6. Dylan Klebold i Eric Harris, amb disset anys

Eric y Dylan, autores de la masacre de Columbine.
Harris i Klebold, respectivament, els perpetradors de la tràgica massacre de Columbine | YouTube

 

Els capítols més foscos de la història dels Estats Units estan farcits de massacres en centres educatius, però la més coneguda de totes va ser la que van perpetrar dos joves de només disset anys anomenats Dylan Klebolds i Eric Harris. El dia vint d'abril de l'any 1999, els joves van sembrar el pànic al centre d'educació secundària de la localitat de Columbine. 

Després de la terrible matança, es van trobar els diaris personals dels dos criminals, que donen a entendre que tenien una personalitat traumatitzada i que posseïen un marcat anhel de notorietat. Desitjaven fer alguna cosa que els fes famosos i que fes que passessin a la història i, per això, van tramar un pla marcadament terrorista, que implicava l'ús d'una bomba i de diversos artefactes explosius que servirien de distracció per als bombers. Com a resultat d'això, van morir dotze estudiants i un docent del centre.

Un cop havien dut a terme la massacre, tots dos van treure's la vida a l'interior de la biblioteca del centre. Aquests assassinats van donar lloc a un gran debat al voltant de l'assetjament escolar i de l'ús de les armes de foc als Estats Units.

7. Jesse Pomeroy, amb catorze anys

Jesse Pomeroy, autor de la muerte de ocho menores.
Pomeroy va matar un total de 8 nens de menys de 10 anys | Gizmodo

 

El primer cas de tots els que hi ha en aquest llistat es va produir a finals del segle XIX, i té com a protagonista en Jesse Pomeroy, un noi de catorze anys que en aquell moment de la història va decidir segrestar, sotmetre a tortures i matar vuit infants de menys de deu anys d'edat.

Després que a l'estat de Massachusetts es denunciés la desaparició d'uns quants nens, hi va haver un supervivent dels maltractaments i tortures de Pomeroy que va aconseguir-lo identificar justament a l'estació ferroviària on normalment perpetrava els seus assassinats. L'home va confessar tots els terribles delictes que havia comès: feia patir les seves víctimes d'allò més, forçant-les a maleir i a despullar-se. Mentrestant, ell es masturbava i, després, les assassinava. 

Tot i que el van condemnar a mort, li van commutar la pena per la cadena perpètua, perquè era massa jove. Va acabar traspassant enmig d'una gran agonia un temps després, per culpa de les malalties que havia contret mentre estava tancat a la garjola.

8. Graham Young, amb catorze anys

Graham Young, fascinado por los venenos.
Al noi el fascinava tot allò que tingués relació amb el verí | YouTube

 

Graham Young és un noi que té un vincle amb la mort que es crea amb l'interès prematur que desenvolupa per tot allò que té a veure amb els tòxics i amb els efectes que originen a l'organisme de les persones. La passió que sentia pels químics i pel verí va fer que, quan només tenia 14 anys, se li acudís que podria fer experiments amb les seves amistats i les persones de la seva família.

Aquests experiments van tenir lloc l'any 1962. En primer lloc, el pare de Young i, tot seguit, la madrastra i la germana del noi es van posar malalts tots amb uns símptomes similars que incloïen vòmits, diarrea i dolors intensos. La madrastra del noi va traspassar però el nen no va aturar els seus experiments i va seguir-ne perpetrant amb alguns dels seus amics.

Al final, un dels docents del noi va començar a sospitar d'ell per com actuava a classe i va adonar-se que tenia químics guardats a la taquilla. El mateix professor va trucar a la policia per alertar-la d'això, i finalment el noi va acabar en un centre psiquiàtric, però no va deixar mai de sentir una fascinació macabra i malaltissa pels tòxics.

9. Craig Price, amb quinze anys

Craig Price, tras ser condenado.
Price, després de rebre la seva condemna | WPRI.com

 

Quan només tenia quinze anys, en Craig Price va esdevenir tot un assassí en sèrie que havia comès quatre crims mortals. Com que la seva condemna va tenir lloc uns dies abans que fes setze anys, el van tractar com si fos un menor. Per això, l'havien d'alliberar al cap de cinc anys. Ara bé, el terrible cas que va protagonitzar va contribuir al canvi de llei per tal de fer que els menors d'edat també es puguin jutjar com si fossin adults.

A causa de la crueltat amb què va actuar, el van condemnar a vint-i-cinc anys més de presó.

L'any 1989, aquest noi enganxat a l'LSD i a la marihuana va assassinar amb tota la sang freda del món la Joan Heaton i les filles de la dona, la Melissa, de només vuit anys, i la Jennifer, que en tenia deu. El cos sense vida de la mare es va descobrir amb més d'una seixantena de punyalades, i les noies tenien el crani rebentat de manera sanguinària. A més, quan es va dur a terme la investigació es va veure que Price també havia comès l'assassinat d'una noia de vint-i-set anys, un parell d'anys abans.

10. Edmund Kemper, amb 15 anys

Ed Kemper en prisión.
Kemper, al centre penitenciari on l'havien destinat | Oxygen

 

L'historial delictiu de Kemper inclou crims d'allò més variats i horripilants com el segrest, la necrofília, el canibalisme i l'assassinat de dones als anys setanta. Quan només tenia quinze anys va matar les seves primeres víctimes: els seus dos avis. 

L'informe psiquiàtric sobre el noi mostrava una personalitat d'allò més complexa a causa dels abusos recurrents als quals l'havien sotmès a casa seva. La seva mare era la perpetradora d'aquests abusos i, per això, el noi va començar a odiar les dones amb totes les seves forces. Aquest odi tan fort va empènyer-lo a cometre els terribles crims pels quals se'l va acusar i que també inclouen la mort de la seva progenitora.

Primer de tot, el noi llevava la vida de les seves víctimes, que habitualment eren col·legiales, i tot seguit practicava sexe amb el seu cos sense vida. A continuació, desmembrava els cadàvers de les noies. Un cop detingut, va alegar motius de salut mental i va demanar que se li concedís la pena capital, però el van sentenciar a un total de vuit cadenes perpètues seguides.

11. David Brom, amb setze anys

David Brom, 30 años después del asesinato.
Aquest és l'aspecte de David Brom tres dècades després d'haver comès els seus crims | YouTube

 

El tribunal penal actualment està revisant la petició de llibertat condicional que ha fet la defensa de Brom i, en cas d'acceptar-la, la llibertat del noi podria arribar l'any 2041.

Mentrestant, el noi és a la presó condemnat a un total de tres cadenes perpètues per haver llevat la vida, amb l'ajuda d'una destral, dels seus dos germans i dels seus pares a la ciutat de Rochester, de l'estat de Minnesota. Els crims van tenir lloc l'any 1988 i el noi va relatar tot allò que havia passat a una noia que anava amb ell a classe, que va alertar les autoritats policials dels fets.

La història que va explicar el noi és que va llevar primer la vida del seu pare i, a continuació, la de la seva mare, després d'haver discutit molt amb el primer i d'haver-los anat a buscar a l'habitació. Tot seguit, va anar cap a les habitacions dels seus germans per matar-los també: primer de tot, va anar a buscar el seu germà, que només tenia 11 anys, i després la seva germana, que en tenia 13.

Els assassins més joves de la història

Aquest llistat encara fa posar més els pèls de punta perquè, tot i que els perpetradors dels crims són més joves, la seva brutalitat és igual de forta i hi ha casos en què encara és més pronunciada. Tot seguit, t'oferim un recull dels criminals més joves que han existit.

12. Robert Thompson i Jon Venables, amb deu anys

Jon y Robert, tras ser detenidos.
Després de la seva detenció, Venables i Thompson, respectivament | YouTube

 

La crònica negra està farcida de relats estremidors, i un dels més terribles és la història que es desprèn d'aquests dos nens criminals originaris de Liverpool. El món sencer va quedar en xoc l'any 1993 quan es van difondre les imatges d'un centre comercial de la ciutat, anomenat New Strand, en què es podien veure aquests nens de deu anys que en segrestaven un que únicament en tenia dos. Poc després el van assassinar. Era un joc i prou o una mostra ben clara de sadisme durant la infantesa?

Aquest cas tan esgarrifós estava ple d'incògnites, però a poc a poc es va anar descobrint que l'envoltava tot un entramat d'acoholisme, violència familiar, abusos i fracàs a l'escola. Els menuts van fer-se molt amics i pocs dies abans de cometre aquest terrible assassinat van veure el llargmetratge 'Chucky, el ninot diabòlic', que van afirmar que els havia inspirat a l'hora de perpetrar el crim. 

Els nens van agafar el petit de dos anys i el van dur a un descampat. Un cop allà, el van colpejar i el van torturar fins que va morir i, posteriorment, el van situar al damunt de les vies del tren per tal de fer que semblés que tot havia estat un accident.

Les tortures que van infligir al menut van ser tan brutals que als criminals els van jutjar com si fossin adults. De fet, abans de llevar-li la vida, li van infligir un tracte espantós: van trencar els dits de les mans del petit, van llençar-li maons, li van donar cops de peu, van fer salts al damunt del seu estómac fins que li van rebentar i van utilitzar piles per penetrar-lo analment.

13. Mary Bell, amb onze anys

Mary Bell dejaba una marca en el estómago.
La noia infligia una marca a la zona de l'estómac | YouTube

 

La criminal Mary Bell va protagonitzar un altre cas esgarrifós d'assassinats, i es va fer molt coneguda sobretot pel seu acarnissament amb les víctimes que triava. Abans de la seva darrera condemna, de fet, la noia havia estat tancada a la presó perquè havia dut a terme, amb una amiga anomenada Norma Bell, l'estrangulament d'un nen. Ara bé, la van acabar posant en llibertat i, un cop fora de la presó, va tornar a actuar d'una manera encara més cruel.

L'any 1968, la noia va matar en Brian Howe. En aquest cas, a més, va tallar-li els cabells amb l'ajuda d'unes tisores i va gravar-li una lletra M a la zona de l'estómac. Quan els fets van transcendir, també es va descobrir que la mare i el padrastre de la noia l'havien sotmesa a diverses vexacions i abusos i, fins i tot, havien forçat la noia a prostituir-se. 

Aquest fet no va eximir-la d'un internament, però va estimar-se que els responsables de la seva actitud eren els seus familiars i, després de vint-i-tres anys de reclusió, va ser posada en llibertat.

14. Jordan Brown, amb onze anys

Jordan Brown tras ser detenido.
Brown, poc després de la seva detenció | Presó del comtat de Lawrence

 

Per assassinar una persona amb un tret al clatell cal tenir molta sang freda, i quan només tenia onze anys en Jordan Brown va fer això: va esperar el moment en què el seu pare va sortir de casa per anar a la feina per matar la parella de l'home, que esperava un fill. Tot seguit, va anar a agafar l'autobús escolar com feia cada dia.

Els fets van tenir lloc l'any 2009 a l'estat nord-americà de Pennsilvània, i els trets psicopàtics que presentava Brown van fer que els jutges el decidissin jutjar com als adults. Com que no va voler acceptar l'autoinculpació com a etapa prèvia per rehabilitar-se, el jurat va sentenciar-lo a cadena perpètua no revisable tot i que hi va haver algunes entitats, com Amnistia Internacional, que van criticar fortament aquesta decisió.

15. Cristian Fernández, amb dotze anys

Cristian Fernández, el preso más jóven de Estados Unidos.
Fernández es va convertir en el presoner més jove de tots els Estats Units | News4Jax

 

Quan en Cristian Fernández només tenia dotze anys, havia experimentat un gran nombre de vivències terribles i traumàtiques que serien molt difícils de suportar per a qualsevol persona: la violació de la seva mare, el suïcidi davant dels seus nassos del seu pare i les repetides violacions que va patir per part del seu cosí.

L'any 2011, durant la tarda del dia 14 de març, el cervell de Fernández es va bloquejar mentre tenia cura dels seus germans en un moment en què la mare havia marxat de casa. Aleshores, es va col·lapsar i va matar el seu germà petit, que només tenia dos anys. Quan la dona va tornar, va trobar el menut inconscient i amb sang que li sortia de les oïdes i del nas.

Tot i que va mirar d'encobrir el petit Cristian, el noi va acabar esdevenint la persona més jove que estava tancada en una presó dels Estats Units. Després d'estar sis anys a la presó li van concedir la condicional.

16. Eric Smith, amb tretze anys

Eric Smith, mirando a cámara en el juicio.
Smith, durant el seu judici | ABC

 

Els ulls pertorbadors d'Smith segueixen mirant-nos a través d'una cara que traspua malícia. Ara bé, el fet més pertorbador de tots és que, quan només tenia tretze anys, el jove noi pèl-roig va decidir acabar amb la vida d'un petit de només quatre anys a través del seu estrangulament i dels cops i la sodomització que li va propinar amb un pal.

Aquest cas va plantejar de nou el tema dels límits de la maldat en els més petits, però com que se'l va jutjar com a nen la llei establia que la seva pena màxima no podia superar els nou anys. Ara bé, com que no presentava remordiments per la seva conducta la condemna va poder-se ampliar.

Smith va confessar que a l'escola havien abusat d'ell diverses vegades, però aquests fets no semblen gaire rellevants si tenim en compte la magnitud dels seus actes: el dia 2 d'agost de l'any 1993, el noi va agafar el petit Derrick Robie i se'l va endur cap a una àrea boscosa, on el va torturar i després el va estrangular.

17. Lionel Tate, amb tretze anys

Lionel Tate, tras la libertad condicional.
Tate, un cop va haver aconseguit la llibertat condicional | YouTube.

 

L'any 2001 es va dictar la sentència d'aquest noi, que el va transformar en l'individu més jove condemnat a cadena perpètua no revisable. Ara bé, tres anys després es va revocar la sentència i Tate va aconseguir la llibertat condicional, tot i que va acabar condemnat de nou després d'assaltar una pizzeria, en aquest cas a quatre dècades de presó.

La personalitat de Tate resulta força inquietant. Amb només tretze anys, va perpetrar l'assassinat que va fer que entrés a la presó per primera vegada: els fets van tenir lloc quan la Kathleen, la mare del noi, tenia cura de la filla d'una amiga seva, anomenada Tiffany Eunick, que només tenia sis anys. Aleshores, en un moment donat, la Kathleen va anar a la seva habitació una estona mentre deixava la nena sota la vigilància d'en Lionel.

De cop, la dona va sentir uns sanglots, però va pensar que únicament es tractava d'una baralla de nens. Ara bé, una hora més tard en Lionel li va dir que la Tiffany no respirava: havia acabat amb la seva vida.

Nens criminals al territori espanyol

Tot i que els casos de menors d'edat criminals no són tan habituals al territori espanyol, també n'hi ha hagut alguns que resulten esgarrifosos i que han marcat la memòria de la gent per sempre. Et presentem els 3 casos més coneguts de menors d'edat criminals a Espanya.

18. José Rabadán, amb setze anys

José Rabadán, el asesino de la catana.
Rabadán, conegut també com a assassí de la catana. | Youtube.

 

«L'espasa va baixar tota sola, jo no vaig ser», va dir uns quants anys després dels fets el menor d'edat criminal més conegut del territori espanyol. Quan tenia setze anys en José Rabadan, un gran enamorat de les arts marcials i els jocs de rol, va matar els seus progenitors i la seva germana, que només tenia nou anys, l'1 d'abril de l'any 2000. Aquest crim va fer que se'l conegués amb el nom d'assassí de la catana.

Un temps després, en Rabadán ha tornat a aparèixer als mitjans de comunicació però amb un aspecte totalment diferent: ja no és un nen tímid i amb els cabells llargs, sinó que s'ha transformat en un home amb els cabells curts, ben musculós, que s'ha casat amb una dona amb la qual ha tingut una filla. A banda, treballa com a corredor de borsa.

Ara bé, segur que la majoria de gent recorda amb un calfred el relat esgarrifós d'aquells crims, en què l'adolescent, a les sis del matí, va assassinar els seus progenitors i també la seva germana amb l'ajuda d'una catana japonesa i, tot seguit, va deixar els cossos sense vida dels seus familiars al lavabo, abans d'escapar. Dos dies després del crim, va ser detingut i el van condemnar a sis anys de reclusió en un centre de menors.

19. Iria i Raquel, amb disset i setze anys

Raquel, a la izquierda, con el rostro descubierto.
A l'esquerra, la Raquel, amb la cara sense tapar | El Español

 

En aquest cas, trobem la banalització del mal personificada en l'Iria i la Raquel, dues amigues de disset i setze anys que el mes de maig de l'any 2000 van matar una amiga seva perquè volien descobrir què sent una persona quan n'assassina una altra. És molt curiós el fet que les dues noies havien mostrat que admiraven l'assassí de la catana i que, fins i tot, li enviaven cartes al seu centre d'internament per demanar-li que es casés amb elles.

El motor que les va impulsar a assassinar la seva amiga Klara García a ganivetades va ser la fascinació que sentien pel crim. La víctima tan sols tenia setze anys quan va morir, i la fredor de les dues assassines psicòpates va causar una gran sorpresa en els investigadors encarregats de reconstruir els fets de l'assassinat.

Les dues noies van confessar que havien convençut García perquè anés amb elles a veure les estrelles en un monticle. Amb total premeditació, van apunyalar-la fins que li van llevar la vida. Després del crim, van ser internades durant només sis anys i, posteriorment, l'any 2006 van ser posades en llibertat.

20. El Rafita, amb catorze anys

El Rafita, en una detención reciente.
El Rafita, durant una detenció de fa poc | YouTube

 

La vida del Rafita, un altre dels menors d'edat criminals més coneguts del territori espanyol, és un historial farcit de drogues i delinqüència. Quan només tenia catorze anys, se'l va acusar d'haver estat el coautor material de la violació i la mort de la Sandra Palo, una noia de vint-i-dos anys que tenia una discapacitat psíquica.

En concret, en aquest cas fa esgarrifar l'acarnissament dels assassins amb la seva víctima. Els investigadors del cas van concloure que el noi anomenat 'Malaguita', que tenia divuit anys, dirigia un grup de joves menors d'edat que van participar de manera conjunta en l'assassinat.

El dia 17 de maig de l'any 2003, els quatre nois acusats van forçar la Sandra a pujar en un cotxe i se la van endur per violar-la en un descampat. La van malferir i, per tal que la noia no els denunciés, van decidir atropellar-la un total de set vegades. Quan encara vivia, la van ruixar amb benzina i la van cremar.

Després dels fets, el noi anomenat 'Malaguita' va rebre una condemna de seixanta-quatre anys de presó, i dos altres nois que tenien disset anys van ser sentenciats a disset anys de presó. Finalment, la condemna per al Rafita va ser de quatre anys de presó i, després de sortir de la garjola, el noi va continuar cometent delictes.


Comentaris

envia el comentari