Descobreix què és Satisfyer, el nou estimulador del clítoris que està arrasant

Aquesta joguina sexual femenina està reunint les millors valoracions i opinions de les usuàries

Què és Satisfyer i com funciona
Què és Satisfyer i com funciona | CatalunyaDiari.cat

 

La joguina sexual Satisfyer Pro 2 Next Generation és sens dubte la novetat d'aquest any pel que fa a plaer sexual, que està arrasant entre amics, companys de feina, internet, etc. i donant molt a parlar gràcies als testimonis de les dones que el proven, que asseguren obtenir un plaer extrem, arribant a l’orgasme femení en qüestió de segons. 

 

El que caracteritza aquest nou instrument dissenyat per al plaer femení és que es tracta d’un estimulador de clítoris, que assegura l’orgasme femení en totes les dones que el proven sense que ni tan sols hagi d'entrar en contacte directe amb aquest òrgan tan sensible.

 

Com funciona Satisfyer?

Satisfyer no ocupa gaire, és una peça de 16 cm aproximadament i de molt fàcil maneig, que es pot portar a la cartera sense que es noti i que és molt silenciós, cosa que també és important.

 

Satisfyer Pro 2 next és un estimulador femení molt eficaç
Satisfyer Pro 2 next és un estimulador femení molt eficaç | CatalunyaDiari.cat

 

A més, funciona amb una pila interna que és recarregable amb un USB i que s’uneix magnèticament a l’instrument, cosa que li aporta una qualitat innovadora a aquest ‘gadget’: és resistent a l’aigua. Sí, Satisfyer es pot utilitzar a la banyera amb tota la tranquil·litat del món mentre un gaudeix d’un bany relaxant.

El funcionament de Satisfyer Pro 2 Next Generation és molt senzill i s’adapta als gustos de tothom, ja que disposa de dos botons, un per encendre i apagar, i l’altre per controlar els 11 nivells d’intensitat de les ones que estimulen el clítoris. Satisfyer no funciona a través del contacte directe amb aquesta part tan sensible del cos, sinó que ho fa exercint pulsacions en l’aire que provoquen una pressió i un moviment en el clítoris que acaba produint l’orgasme.

 

Per tant, la manera d'utilitzar-lo és molt senzilla, col·locar-lo molt a prop de la zona íntima, pressionar la intensitat desitjada i gaudir. D'aquesta manera, Satisfyer s’ha convertit en l'estimulador de clítoris més innovador i ben valorat, que recull els millors testimonis en qüestió de plaer sexual femení.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari