Descobreixen uns missatges que demostren la mala relació existent entre Diana i el seu pare

La mare li aconsellava prendre antidepressius per superar les seves crisis d'ansietat

Diana Quer. | Facebook.

Cada vegada són més els detalls que surten a la llum sobre l'entorn familiar de Diana Quer. Pel que sembla, la jove no volia estar amb el seu pare. Una conclusió a la qual es pot arribar després de llegir els missatges que li va enviar a la seva mare des d'Eivissa, on va estar de vacances aquest estiu amb el seu pare i la seva germana, als quals ha tingut accés El Programa d'Ana Rosa. «A veure si aconsegueixo tornar ja. Un altre dia més amb ells no l'aguanto. Parlen a les meves esquenes. Vull tornar ja», deia en un d'ells.

Diana, un dia després, li va dir a la seva mare que la seva situació era insostenible i que no tenia intenció d'anar-se'n a viure amb el seu pare. «Jo el que tinc clar és que no me'n vaig a viure amb el pare, que estaré amb tu. Que la Valeria faci el que vulgui», va assegurar. Les baralles i la mala relació amb el seu pare van ser una constant durant tot el viatge. La noia semblava molt cansada i enfadada i li va enviar aquest missatge a la seva mare un dia abans de tornar: «T'estimo mama. Estigues tranquil·la que demà estic ja aquí. Ara el pare m'està castigant deixant-me de parlar. Quin horror! Avui m'ha agafat del braç i m'ha baixat del cotxe. Flipes».


La resposta de la mare a aquests missatges també ha estat un descobriment que ha generat desconcert. La dona li va aconsellar a la seva filla que prengués antidepressius per superar els seus problemes anímics. Després que li expliqués com de malament ho estava passant amb el seu pare, li va dir «pren-te un orfi» en al·lusió a prendre's un orfidal, un medicament que té un efecte sedant. Després d'aquest WhatsApp, la noia li va explicar que durant l'esmorzar s'havia arribat a provocar el vòmit a causa dels nervis.

Más información sobre el caso de Diana Quer haciendo clic en este enlace.


Comentaris

envia el comentari