rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Desconnecten la seva filla del respirador perquè no pateixi i aquesta comença a lluitar per la seva vida

Bella tenia una deficiència de vitamina B12 i com el seu cos no tènia aquest enzim les seves cèl·lules no es podien desenvolupar de manera saludable
Imatge dels pares a l'hospital. | Facebook.

 

Lee i Francesca Moore-Williams estaven de vacances amb els seus dos fills, Bobby i Bella quan van haver de deixar-ho tot per tornar ràpidament a Londres. La seva filla, de 18 mesos, va emmalaltir i va començar a perdre el pèl. Els pares, preocupats no sabien que tenia i per això la van portar a l'hospital. Allí li van fer diverses proves, els resultats de les quals van ser fatals. Un TAC va evidenciar que tenia anomalies en el cervell i cada vegada va anar empitjorant fins al punt que va necessitar maquines per respirar.

 

Finalment les proves van concloure que Bella li faltava vitamina B12 i com el seu cos no tenia aquest enzim les seves cèl·lules no es podien desenvolupar de manera saludable. Aquesta anomalia és molt poc comuna i afecta solament a 1 de cada 60.000 persones. Segons explica Nolocreo, els metges van afirmar que la nena no anava a sobreviure perquè patia una gran deterioració en l'aparell respiratori.

 

Francesca i Lee van decidir apagar les màquines que mantenien a Bella amb vida perquè aquesta no sofrís o hagués de viure la resta de la seva vida en estat vegetal. Amics i familiars es van reunir per dir l'últim adéu en la petita. Llavors va ser quan van viure el pitjor i millor moment de la seva vida, la van desconnectar i van agafar la seva mà.

 

«Quan vaig agafar la seva mà, vaig saber que aviat exhalaria el seu últim sospir», explica Lee, el seu pare. «Ho sentia, a mesura que la seva mà perdia bastant i s'enfonsava al llit. Però, de sobte, em va agafar amb força un dit». De sobte la vida va tornar al cos de la meva nena i Bella va començar a moure les cames i cridar. Això era un senyal que lluitava literalment per la seva vida i un equip de metges va entrar ràpidament a l'habitació. Va ser tractada durant unes setmanes i es va recuperar de la malaltia per sorpresa de tots.

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris