TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Es desitja mantenir relacions sexuals durant mitja hora, però els homes duren de mitjana cinc o set minuts

Un estudi ha determinat que la millor edat per a l'home per mantenir relacions sexuals més duradores són els trenta
Imatge d'una parella mantenint relacions sexuals | Cedida

 

Un tema que sempre s'ha considerat tabú a la societat actual és quan hauria de durar el sexe, però és un aspecte molt relatiu. Ningú o gairebé ningú mira el rellotge quan comença a tenir sexe i quan acaba per saber el temps. Si ho féssim, comprovaríem que les nostres expectatives no s'ajusten a la realitat que hi ha sota els llençols.

Noves investigacions han tractat de calcular quan ha de durar les relacions sexuals per a ser considerats com a satisfactoris per la parella i l'únic que han pogut assegurar és que el sexe té una durada d'una mitjana d'entre cinc i set minuts.

Homes i dones volen relacions de mitja hora

Aquests són uns càlculs que demostren que les expectatives no s’ajusten a la realitat. Una enquesta realitzada a 3.863 homes i dones amb l'objectiu de conèixer quant temps els agradaria que durés el plaer ha revelat que la xifra seria d'una mitja hora.

 

Així doncs segons l'entrevista que han fet als homes apunta que desitgen relacions de 25 minuts i 42 segons de mitjana i, d'altra banda, les dones 25 minuts i 51 segons de mitjana.

 

Malgrat aquestes grans expectatives, els estadistes també van preguntar sobre la durada de la seva última relació sexual, una xifra que tampoc coincideix amb la idealitzada pel gènere masculí ni femení: «L'home de qualsevol país i de qualsevol edat no s'aproxima a la durada ideal [...] Hi haurà excepcions que sí que ho faran, però de mitjana, és una desil·lusió per a tots», han assegurat a l'estudi.

Els 30, l'edat d'or del rendiment sexual

Tot i això, gràcies a l'enquesta a més de 3.500 dones i homes s'ha pogut constatar que la durada sí que depèn d'un factor: l'edat. Si ets a prop dels 30 anys, pots estar content, perquè és l'edat en què els homes tenen un millor rendiment sexual en la majoria de les regions del món. En canvi, tot i que pensem que la pitjor edat per practicar sexe és a una avançada edat, la inexperiència en la joventut és molt pitjor, i s'ha assegurat que els homes d'entre 16 a 20 anys duren molt menys al llit.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris