URGENT

🚨 El jove ferit per una pilota de goma perd l'ull

Després de 2 anys casat amb la seva dona, se n'adona d'una crua realitat

Us expliquem la història de Seth Adam Smith

La parella, en una imatge comuna.

 

Es diu Seth Adam Smith i, després de conèixer-se des que tenien 5 anys, amb 15 va iniciar una relació d'amor amb Kim, la dona que ara s'ha convertit en la seva esposa. Fa dos anys, de fet, que van contraure matrimoni, i en aquest temps s'ha adonat d'una crua realitat: s'havia oblidat del consell que el seu pare li havia donat a l'hora de prendre la decisió de casar-se.

 

Tot es remunta al moment del compromís, quan Seth va tenir els habituals dubtes de si estava prenent la decisió correcta, davant d'un moment tan important de la seva vida. Llavors, el seu pare li va dir: «Seth, estàs sent egoista. Així que t'ho diré ben clarament: el matrimoni no ets tu. Tu no et cases per fer-te feliç a tu mateix, et cases per fer feliç a algú més. A part, no estàs casant-te no per a tu, sinó per crear una família… El matrimoni no ets tu, no es tracta de tu. El matrimoni és la persona amb la qual et cases».

 

Va ser llavors quan va decidir-se a contraure matrimoni i va ser en aquell moment que Deth va apostar per Kim. Però dos anys després es va adonar que se n'havia oblidat i que tornava a tractar la seva dona amb fredor i distància. Tot i la crisi de parella, ella mai no va deixar de ser positiva amb ell i de cuidar-lo. Un dia, es va adonar que havia topat amb la crua realitat i que havia oblidat el consell del pare. Després d'això, va decidir demanar perdó a Kim i tornar a recordar-se de com era preocupar-se per ella.

 

Una entendridora història que Seth explica en el seu proper llibre, 

Comentaris