rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Detenen a dos pares per abandonar al seu fill de dos anys per anar a buscar Pokémon

El nen es trobava a l'entrada de la casa seva, plorant, vestit només amb un bolquer i una samarreta
Els pares del petit de dos anys. | Cedida.

 

Fa uns dies, una parella d'Arizona va ser detinguda després que les autoritats descobrissin que havien abandonat al seu fill de dos anys d'edat per anar a jugar Pokémon Go. Tal com explica la policia, el nen es trobava a l'entrada de casa seva, plorant, vestit només amb un bolquer i una samarreta, a uns 34 graus al carrer.

 

Tot va començar quan les autoritats locals van rebre una trucada al 911, al voltant de les 22.30 hores, d'un veí que va veure al nen fora de la casa a Sant Tan Valley, Arizona. La policia es va dirigir-se cap al lloc i van trobar al petit cridant, plorant i tot suat.

 

La casa estava sense claus i no hi havia cap adult dins. Per les fotos que van trobar a l'interior, van comprovar que el nen vivia allí i de seguida les forces de seguretat van intentar contactar als pares. Les autoritats li van dir a Brent Daley, per telèfon, que havien trobat al seu fill sol, al que suposadament ell va respondre amb un «m'és igual», i va penjar.

 

Gairebé una hora després, els Daley van tornar a la seva casa i van trobar als agents amb el seu fill. Inicialment, els pares van dir que l'havien deixat dormint per anar a posar gasolina al cotxe. Però després, van admetre que havien sortit durant 90 minuts per jugar a Pokémon Go. De fet van explicar que anaven parant en parcs i altres llocs per jugar. Ells van ingressar a presó i el seu fill es troba sota custòdia de l'estat.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris