Detenen a dos pares que conduïen amb sobredosis d'heroïna amb el seu fill de 4 anys darrere

Un agent de paisà va observar el cotxe movent-se «de forma erràtica»

La mirada del petit de 4 anys, que no entenia la situació.| Facebook.

 

El consum de drogues deixa imatges espantoses, però les que en aquest cas ens ocupen superen certs límits morals i demostra que l'ésser humà pot convertir-se i comportar-se com un monstre. Les institucions de la ciutat de East Liverpool, a Ohio, Estats Units, han decidit difondre els efectes que produeix una sobredosi d'estupefaents en les persones. Per a això, han compartit, sense filtre, l'últim cas amb el qual s'han topat.

L'informe policial publicat per l'agent Kevin Thompson recull que els fets van tenir lloc a les tres de la tarda del passat dimecres, 7 de setembre. L'oficial, fora de servei, conduïa el seu vehicle personal per un dels carrers residencials del municipi quan va observar a un Ford Explorer negre movent-se de «forma erràtica». Als pocs segons, després de frenar de cop diverses vegades per evitar xocar amb un bus escolar, el cotxe s'atura al voral de la carretera.

Els pares havien consumit un nou tipus d'heroïna. | Facebook.

Thompson s'apropa al seu conductor i descobreix una escena molt dura. Al volant es troba James Acord, de 47 anys i al seu costat Rhonda Pasek, de 50, tots dos retorçant-se amb clars símptomes d'haver consumit altes dosis d'estupefaents. No obstant això, al seient de darrere, sense etendre el que passa, es troba un nen de 4 anys, fill de la dona.

En aquest moment, la dona ja es troba «completament inconscient i posant-se blava», recull l'informe. Mentrestant, instants abans de desmaiar-se, James aconsegueix dir-li a l'agent, entre «paraules intel·ligibles», que està intentant portar-la a l'hospital. Ràpidament arriben les ambulàncies, aconseguint reanimar-los.

Les forces de seguretat que van inspeccionar el vehicle van trobar entre les cames de Rhonda un paper groc plegat que contenia una petita quantitat d'una substància en pols de color rosa, resultant ser un nou tipus d'heroïna, que també es va trobar a l'organisme dels dos individus.

James i Rhonda ja es troben a la presó a l'espera de judici, imputats per sis delictes entre els quals es troben intoxicació pública i atemptat contra la vida d'un menor. El petit de 4 anys es troba a càrrec dels serveis socials de l'Estat.


Comentaris

envia el comentari