rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Detenen a dos treballadors d'una llar d'infants per maltractar i tancar a les fosques als menors

Un dels nens va ser ingressat a l'hospital amb una mossegada d'un adult
Imatge d'arxiu d'uns nens a una llar d'infants. | Cedida.

 

El propietari i el coordinador d'una llar d'infants han estat detinguts per un presumpte delicte de maltractament després de descobrir-se que lligaven, mossegaven i tancaven a habitacions fosques als menors de l'escola infantil de Milà. 

 

Els detinguts no tenien antecedents penals, però s'ha demostrat que insultaven, pegaven i empenyien als nens d'entre dos mesos i tres anys. Alguns d'ells van ser lligats a les cadires o tancats en armaris sense cap tipus de  llum. Un d'ells va ser ingressat a l'hospital amb una mossegada d'un adult, segons ha informat la Policia de Milà, que va sorprendre als sospitosos en delicte flagrant. 

 

El centre, ara clausurat, estava situat als afores de Milà i costava al voltant de 700 euros mensuals a les famílies. El principal responsable d'aquest «clima de terror» era el coordinador del centre, de 34 anys. La Policia, davant les sospites de les famílies, va començar a vigilar el centre al maig i van intervenir després de constatar amb les càmeres ocultes instal·lades al centre una agressió a un alumne de dos anys que va ser mossegat a la cara.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris