Detinguts tres joves que intimidaven amb una destral per cometre robatoris després d'una persecució en helicòpter

La policia ha difós les imatges

Agents de la Policia Nacional han detingut a Coslada, després d'una persecució en helicòpter, una banda integrada per tres joves amb edats compreses entre 21 i 22 anys que intimidaven amb un destral i tornavisos les seves víctimes en carrers i aparcaments per robar-los. Segons ha informat Prefectura Superior de Policia en un comunicat, els detinguts residien a Alcalà on abandonaven els cotxes robats que utilitzaven en la seva fugida. Empraven un destral i tornavisos per acoquinar les víctimes perquè els lliuressin les seves pertinences i no dubtaven a emprar la violència física si era necessari.

La Policia estima que en amb prou feines dos mesos haurien comès nou robatoris amb violència, deu robatoris de vehicles, cinc delictes de lesions, quatre d'atemptat a l'autoritat i un altre de pertinença a grup criminal. Van ser detinguts en un descampat de Coslada després d'un robatori frustrat a Torrejón d'Ardoz i gràcies al seguiment que va realitzar el Servei de Mitjans Aeris de la Policia Nacional.

Les recerques realitzades pels agents els van portar a la localització dels membres del grup, que suposadament residirien a Alcalá d'Henares (Madrid) o bé en els municipis adjacents, ja que sempre abandonaven els vehicles amb els quals fugien. D'altra banda, el seu modus operandi es repetia, la qual cosa va fer sospitar als agents que poguessin estar darrere de la comissió de diversos robatoris amb violència produïts a la mateixa zona.

Sempre actuaven tres homes i assaltaven les seves víctimes quan aquestes estaven estacionant o engegant el seu vehicle a la via pública o en aparcaments de centres comercials. A més utilitzaven armes característiques per espantar-los. Quan els agents van rebre l'avís d'un robatori frustrat en un aparcament d'un centre comercial de Torrejón d'Ardoz, van sospitar que podia tractar-se del grup investigat, per la qual cosa es va establir el dispositiu policial per a la seva detenció.


Comentaris

envia el comentari