Deu senyals que indiquen que el teu gos és com el teu fill

És possible que no te n'hagis adonat, però el teu gos el tractes més com un fill que com un company pelut

Els qui compartim la vida amb un gos molts cops hem d'escoltar comentaris de gent que no entén la nostra forma de fer amb ells o, en alguns casos, la típica frase que ens molesta: «Si només és un gos!». Els nostres companys peluts són com un més de la família, però quin és el moment en què passem de tenir un gos a tenir un 'gos-fill'? Si compleixes aquests punts, probablement estàs tractant el teu gos com si fos el teu propi fill.

En comptes del seu amo, que és una paraula que sona molt malament, et consideres més com el seu pare o la seva mare. 

Canvies les teves rutines per adaptar-te a les del teu gos: l'hora d'aixecar-te, l'hora de tornar a casa, canviar plans del cap de setmana o entre setmana perquè no vols deixar el teu gos sol a casa, etc. El teu gos és la teva prioritat número 1!.

Les vacances ja no són el que eren abans que tinguessis un gos. Abans desconnectaves o buscaves qualsevol lloc on poder anar, ara busques només hotels o apartaments on acceptin animals (pagant la tarifa que normalment comporta), esculls la teva destinació en funció de si serà agradable per a un gos o si no te'l pots endur et passes totes les vacances pensant si estarà bé on l'has deixat i si l'estaran atenent com es mereix.

El teu gos és el protagonista de les teves xarxes socials i al teu mòbil. Penges fotografies i vídeos d'ell constantment i, en els casos més extrems, li has creat fins i tot un compte! Al carret de fotos del teu mòbil el 80% de les imatges són del teu gos i el 20% restant teves amb el teu gos.

Integres el teu gos en la majoria de les activitats que fas. Deixar-lo sol a casa? No! Sempre que pots te l'emportes a tot arreu: a prendre una beguda, de botigues, a fer gestions, de visites familiars, etc.

Quan vas al supermercat no pots evitar sempre comprar-li algun paquet de llaminadures per a gossos o si vas en alguna botiga que tenen productes per a animals sempre caus en la temptació de comprar-li alguna joguina o detall, i quan arriba el Nadal sempre té el seu paquet amb el seu nom de part dels Reis Mags.

— Comparteixes llit amb el teu gos. Visquis sol o amb parella, el teu gos dorm amb tu i no només això, adaptes la teva postura al dormir perquè estigui el màxim còmode possible i et mous lentament a la nit per no despertar-lo.

Prefereixes mirar què fa que mirar la televisió. Encara que estiguis al menjador, és molt més interessant mirar com dorm, com es renta o les cares que fa que qualsevol cosa que puguin posar a la televisió.

Parles amb ell. No et comuniques amb ell amb les ordres típiques i senzilles, sinó que tens converses en tota regla amb el teu gos, i ell fins i tot t'escolta!

Consideres que el teu gos és molt millor que les persones. Prefereixes la companyia del teu gos a la de moltes persones, i sincerament penses que ell és molt millor que la majoria dels éssers humans.


Comentaris

envia el comentari