rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Diana Que podria haver-se escapat voluntàriament

La seva mare ha reconegut que la desapareguda havia fet «amistats noves» aquest estiu

Miranda Quer. | Cedida.

 

La hipòtesi d'una marxa voluntària que no ha sortit bé cobra força en el cas de la jove desapareguda a A Pobra, la Coruña. La investigació continua en marxa i, després de cinc dies de desesperació, tot apunta cap a una línia d'investigació que ha cobrat força en les últimes hores: Diana Quer podria haver marxat voluntàriament però tot s'ha torçat. De fet, una veïna ha corroborat aquesta versió, tal com s'explica al diari local Diario de Arousa.

 

Segons publica l'ABC, l'alcalde de la localitat ha assegurat que «tot apunta que Diana no és aquí». De fet, la mare de la noia ha afirmat que aquest estiu la seva filla havia fet noves amistats «una mica més grans» i que la seva família no coneixia. Encara que sona amb força aquesta possibilitat, els seus pares han insistit que «en un 90% estem segurs que ella no es va escapar, encara que seria la millor de les notícies».

 

A aquesta nova versió, cal sumar-li que ja aquest matí es coneixia que diversos testimonis han ofert més informació a les autoritats que podrien donar llum al cas. Pel que sembla, algunes declaracions relacionen l'entorn dels firaires amb la desaparició, entre els testimonis es troben diverses joves que asseguren haver-se sentit assetjades per homes a les barraques de la fira, fins i tot una dona ha afirmat que un home fosc de pell la va cridar amb la mateixa frase que Diana li va escriure a la seva amiga: «Morena, vine aquí».

 

La Guàrdia Civil està utilitzant recursos tecnològics per intentar localitzar el telèfon mòbil de Diana, encara que aquest porta apagat des de la matinada de dilluns. Segons sembla, les autoritats estarien investigant un cotxe negre que podria estar relacionat amb el cas. També estudien el possible recorregut que va fer la noia després d'acomiadar-se dels seus amics i que s'ha traçat seguint les declaracions de testimonis que afirmen haver-la vist, però la pista s'acaba a un quilòmetre de distància de casa, moments abans que enviés el missatge a la seva amiga, passades les 02.40 hores.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris