rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Divuit persones resulten ferides en un incendi en un local d'Eivissa

El foc es va produir en una caseta de comptadors elèctrics soterrada

Zona on s'ha produit l'incendi. Foto: CambrilsDiari.cat.

 

 

Un total de 18 persones han resultat afectades, una d'elles de forma greu, per intoxicació de fum durant un incendi declarat aquest divendres en un local del port d'Eivissa, segons han informat fonts del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU).

 

Entre les 17 persones afectades lleus hi ha un policia local i dos policies portuaris. Així mateix, una persona va resultar greu encara que cap dels afectats va requerir ingrés en un hospital, sinó que tots van ser atesos en el lloc per l'UVI mòbil i l'ambulància de suport vital bàsic del 061. Segons han explicat fonts de Bombers d'Eivissa, que van rebre l'avís a les 23.10 hores, el foc es va produir en una caseta de comptadors elèctrics soterrada, i sobre aquesta es trobava la terrassa del local, al carrer Garijo.

 

En arribar els Bombers la Policia Local ja tenia la zona acordonada. Van comprovar que sortia fum per l'escala d'accés i que es podien escoltar diverses explosions. Després de retirar les taules i cadires del local, els Bombers van obrir la comporta i una vegada dissipat el fum van extingir el foc. Finalment, els operaris de l'empresa elèctrica responsable es van fer càrrec de la situació al voltant de les 00.22 hores. Com a possibles causes del foc es barregen un curtcircuit o l'alt consum.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris