Dol per la nena que va morir salvant la seva germana del terratrèmol d'Itàlia

Giulia, de nou anys, es va posar sobre la seva germana petita quan va notar que la casa s'enfonsava

Imatge del funeral. | Cedida.

 

El passat 24 d'agost un terratrèmol va sacsejar Itàlia provocant centenars de víctimes i destrossant cases i pobles, entre les víctimes de Pescara del Tronto hi havia Giulia, una nena de nou anys, que per desgràcia, quan els bombers van arribar fins on era, ja era morta. La dada impressionant d'aquesta tràgica història és, que quan els bombers van trobar el cos de la nena, sota seu hi havia la seva germana petita, Giorgia, de quatre anys, que encara estava viva. Segons sembla, quan va començar el terratrèmol, les dues nenes es devien abraçar, i la gran va quedar sobre la petita, protegint-la de la runa. A les imatges d'Sky News es pot veure el moment en què la petita és alliberada de la runa. 

Durant el funeral per les víctimes del terratrèmol, diversos bombers van portar el taüt blanc en què descansava la petita, i un dels bombers que va trobar les dues nenes va decidir escriure una carta a Giulia: 

«Hola petita, 

Jo només vaig donar un cop de mà per intentar treure't d'aquella presó de runa. Perdó per arribar tan tard. Tu ja havies deixat de respirar, però vull que sàpigues que vam fer tot el possible per salvar-te. Quan torni a casa, a l'Aquila, sabré que hi ha un àngel cuidant-me des del cel i que, a la nit, tu seràs l'estrella que brilla més. Adéu Giulia, encara que no m'hagis conegut mai, t'estimo molt.

Andrea»


Comentaris

envia el comentari