MINUT A MINUT

👉 Totes les reaccions a la sentència del procés

ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

Una dona filma la mort de la seva parella a Brasil després de saltar per un pont

L'home estava fent ‘puenting’

 

Mort en directe. Un home de 35 anys va perdre la vida a Brasil mentre practicava puenting. El curiós (i macabre) de la història és que els seus últims minuts van ser gravats en vídeo per la seva dona. Tot es va deure a un error en el càlcul de la mesura de la corda, fet que el va fer impactar bruscament contra el terra, provocant la seva mort.

El pont estava a 53 metres del sòl i l'home volia complir el seu somni i saltar al buit lligat amb una corda. Després d'agafar aire, el jove es va armar de valor i va saltar, però la seva corda era massa llarga i es va copejar brutalment contra el terra brasiler.

 

Va fallar tota la seguretat

Malgrat tenir moltes mesures de seguretat, l'error de càlcul va ser fatal per a aquest home. El matalasset de seguretat tampoc va fer res, ja que l'ímpetu amb el qual va saltar l'home, el va portar a aterrar fora del marge.

La dona va publicar el vídeo per alertar a la gent

Les autoritats es van personar ràpidament al lloc, però no van aconseguir res més que no fos constatar la seva mort. La seva dona va quedar destrossada i, mesos després, va decidir publicar el vídeo per alertar dels perills de realitzar aquest tipus d'activitats extremes.

Comentaris