rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Una dona, a punt de perdre un ull per una finestra

El cas s'ha donat a través de la xarxa Reedit

Una usuària de la xarxa social Reedit va penjar una fotografia a les xarxes socials que ha servit per alertar dels perills que pot tenir un símptoma que pot passar desapercebut o que ens pot semblar insignificant, com és la mida de les pupil·les. Es tracta de  @ontheAstralPlane, que va penjar un 'selfie' estranyada pel que li passava, tal com es pot veure a la fotografia:

 

Aquesta és la imatge que va penjar a la xarxa. Foto: Reedit

 

Ella explicava que havia estat asseguda al costat d'una finestra amb el seu costat dret, el corresponent a l'ull que té la pupil·la més petita, tocant a una finestra amb sol. L'explicació va alarmar alguns usuaris amb coneixements mèdics, que li recomanaven que anés a un hospital immediatament, indicant-li que potser significava que tenia l'aneurisma a punt de trencar-se, o altres dolències greus.

 

Uns minuts més tard, la dona havia acudit al metge on li van diagnosticar un petit problema amb unes gotes, que eren la causa d'aquella curiosa imatge. Així, tot i no tractar-se de res greu en aquell moment, els usuaris l van salvar d'un mal major que podria haver-li fet perdre l'ull.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris