Una dona té sexe al matí durant una setmana i descobreix tots els beneficis que li aporta

Molly, mare de tres fills, va decidir començar amb aquest costum per trencar amb la rutina

Molly va decidir canviar de costums sexuals | Cedida

Molly, una dona treballadora i mare de tres fills, va decidir trencar amb la rutina del seu dia a dia canviant els moments íntims amb el seu marit de la nit al dia. Fins llavors, per comoditat, la parella reservava les seves trobades sexuals per quan els nens ja eren dins el llit, però el cansament del dia els passava factura. Així doncs, Molly va decidir posar el despertador una hora abans i començar el dia amb alegria. 

El primer dia, la dona va posar el despertador i, en veure's poc atractiva, va decidir rentar-se i pentinar-se abans d'avisar el seu marit. Després del bondia, la parella es va deixar portar i van acabar la seva primera trobada sexual matutina abans que els petits es despertessin. A la segona trobada, va ser el marit de Molly el que la va despertar amb ganes de sexe. La urgència de l'home va fer que el moment fos especialment memorable.

No tots els dies van ser tan bonics per a la parella. A vegades la feina i les responsabilitats es van interposar en l'experiment. Malgrat això, Molly admet que cada dia anava a la feina amb un somriure d'orella a orella. Tan exagerat era que fins i tot els companys es van adonar i li van preguntar què li passava. El que queda clar, és que aquest experiment va estimular l'interès de la família pel sexe. Si bé és cert que amb tantes obligacions no és realista plantejar tenir-ne cada matí, sí que és una cosa digna d'incloure en el repertori de tant en tant per mantenir viva la flama i escapar de la monotonia entre els llençols. 


Comentaris

envia el comentari