IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les dones trien les cinc posicions sexuals que menys els agraden

Les opcions que menys es gaudeixen són el 69 dempeus i el sexe anal

Ellas se sientan sobre ellos en este peligroso juego sexual
Les cinc posicions sexuals que menys agraden a les dones | Globovisión

En el referent a les relacions sexuals, encara ens queda molt per descobrir. Totes elles són molt diferent i, a més, es renoven constantment. Les tècniques, novetats i objectes que apareixen, de manera continua, provoquen que cada vegada existeixin més alternatives per gaudir del sexe, convertint-lo en una pràctica d'allò més elaborada.

En aquest sentit, el portal Superdrug's Online Doctor ha estat l'encarregat de realitzat una enquesta a un miler de persones en la qual es preguntava quines eren les posicions sexuals que els semblaven més incòmodes. Amb les respostes, s'ha pogut determinar les pràctiques que, per a elles, representen una major incomoditat.

Les postures que menys agraden

La proposta que, de manera més contundent, va ser rebutjada, va ser la pràctica del 69. La sorpresa resideix en què no es tracta en la postura tradicional, sinó que parlen del 69 dempeus. En aquest sentit, el 58,8% de les dones no gaudeix quedar suspesa a l'aire, carregada per l'home i enganxada al seu coll per les cames.

La segona opció que agrada menys a les dones és el sexe anal, la qual segueix de prop a la primera, quedant-se en un 54,6% de rebuig. Més enrere hi trobem la denominada 'kneeling wheelbarrow', que s'ubica en un 24,8% de desaprovació, en una pràctica on l'home queda agenollat i la dona es col·loca en posició invertida, amb el cap a terra i les cames estirades.

Sexe
Les parelles s'han de conèixer per poder gaudir del sexe | Sexe

 

Tanquen la llista la masturbació tradicional, que ocupa el quart lloc amb un 16,3% de rebuig, i el 69, però aquesta vegada el que es fa al llit, que enregistra un 14,7% de dones desagradades. Amb aquests resultats identifiquem quines són les pràctiques no hem de proposar per tal de gaudir d'una bona experiència sexual.

Moment on apareix el nervi

L'enquesta també va revelar quines situacions provoquen major angoixa entre les dones qüestionades. En aquest sentit, el sexe en públic i aquelles disciplines que incloguin la dominació, el masoquisme, el bondage o la submissió, són aquelles que generen major rebuig entre elles, resultant-li de gran incomoditat per la seva pràctica.

 

Quan es senten còmodes

Superdrug's Online Doctor no va oblidar de preguntar quines eren les posicions on les dones gaudien més, les quals han de servir com a exemple per la seva pràctica. El 66,7% d'elles va assegurar que el tradicional missioner és la seva preferida, mentre que el 61,5% d'enquestades van coincidir amb la vaquera i amb una posició anomenada l'esponja.


Comentaris

envia el comentari