rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Dos detinguts per robar i revendre gasoil a les comarques de Lleida

Els lladres, que sempre actuaven de matinada, forçaven les portes i s'emportaven el combustible emmagatzemat en dipòsits, vehicles i maquinària agrícola

Alguns dels bidons en què sostreien el gasoil. Foto: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 28 d'abril dos veïns de Bellvís (Pla d'Urgell), de 26 anys i nacionalitat romanesa, com a suposats autors de set delictes de robatori amb força. Segons la policia, en aquests robatoris es van arribar a emportar més de 1.800 litres de gasoil en diferents magatzems agrícoles de la Noguera, concretament a la zona compresa entre el Castell de Remei i la partida Almassor. Els lladres forçaven les portes del magatzem i s'emportaven el combustible dels dipòsits de les instal·lacions, vehicles i maquinària agrícola. Així mateix, sempre actuaven de matinada i en algun cas havien entrat més d'un cop al mateix magatzem. De la investigació policial se'n desprèn que el carburant era destinat a ús propi i també era revenut a persones del seu entorn, a uns 40 cèntims el litre.

 

La policia va determinar durant les indagacions que els detinguts havien treballat en finques de la zona, la qual cosa els hauria permès conèixer els magatzems del terme i saber en quins s'emmagatzemava combustible.Fins al moment de la detenció, els mossos han rebut set denúncies de robatoris en aquesta zona, que sumarien més de 1.800 litres de gasoil sostret. La investigació continua oberta per tal d'esbrinar si els implicats poden estar relacionats amb altres fets similars. Els detinguts van quedar en llibertat el mateix dia 28 després de declarar a la comissaria. Han de comparèixer als jutjats de Balaguer quan siguin requerits. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris