rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Revetlla de Sant Joan molt plàcida i sense pluja, a les portes de l’onada de calor

ÚLTIMA HORA

Ferit crític un nadó de 20 mesos després de caure d'un balcó a Reus

Dos videobloguers es colen en un Ikea i passen la nit allà

Van ocultar-se entre els armaris abans que tanqués l'establiment i després van valorar diversos productes

 

Dos youtubers —usuaris o bloguers de Youtube— belgues han traslladat la particular aventura de Bart Simpson i Milhouse en un centre comercial a la vida real, només que el lloc escollit ha estat la famosa cadena de mobles Ikea.

 

«El meu millor amic i jo estimem conèixer els límits. No acceptem l'estatus quo. No et penedeixis del que has fet, penedeix-te del que no has fet. La vida és un gran vídeo de YouTube. Cal fer-la interessant, perquè quan s'arriba al final, ja no hi ets i mai tindràs una segona oportunitat», expliquen al canal de YouTube amb el nom de Bakuna Fatata.

 

De fet, els dos joves han triomfat amb el que és el seu primer vídeo al canal. Van anar plegats a una tenda de Ikea. Van arribar quan encara era de dia. Van sopar allí com molts dels altres clients i van seguir el seu camí mirant els mobles de la botiga. Aquesta cadena permet als seus usuaris que provin en primera persona els productes abans de comprar-los, però només durant les hores d'obertura. 

 

Els dos youtubers es van amagar dins d'uns armaris mentre el personal procedia al tancament de l'establiment. Van haver d'esperar fins a passada la mitjanit per sortir del seu amagatall. Malgrat estar tot sols a la planta, van parlar en veu baixa i van fer el mínim soroll possible per no cridar l'atenció del personal de seguretat. Una vegada fora dels armaris es van disposar a fer el seu propi test de llits i posar-los nota segons la comoditat de cadascun d'ells. Una broma de dos joves que no ha agradat a Ikea.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris