Dues professores d'una guarderia enxampades en un vídeo amb contingut sexual

Les dones han renunciat al seu lloc després de la filtració de les polèmiques imatges

Dues professores d'una guarderia a Rússia han estat enxampades protagonitzant un polèmic vídeo sexual.  Albina I. i Natalia S. van ser gravades mentre oferien un espectacle nadalenc a la resta de les seves companyes. En l'enregistrament es pot veure com les dues van vestides amb vestits nadalencs provocatius mentre ballen davant d'un arbre de Nadal dins de les instal·lacions infantils. Una de les dones crida: «El Cap d'Any està arribant, ens portarà molt de sexe».

Les dones segueixen ballant i, en un moment donat, decideixen repartir condons de colors entre el públic. Una altra de les frases que exclamen mentre ballen és: «L'any del cavall és el meu any preferit, perquè els cavalls la tenen molt gran. Tant de bo els vostres marits la tinguessin tan gran com els cavalls». A més, una de les protagonistes del vídeo no dubta a ensenyar una joguina sexual lligada a la seva cama, mentre l'altra escenifica postures i moviments provocatius.

Els pares dels nens assistents al centre es van mostrar molt sorpresos amb les imatges. Les dones ja han renunciat al seu lloc de feina abans que el centre pogués acomiadar-les. A més, asseguren que han denunciat la persona que ha pujat al vídeo per fer-ho amb maldat.


Comentaris

envia el comentari