rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Egipte assegura que l'avió desaparegut s'ha estavellat al mar

Un avió d'Egyptair. Foto: Arxiu

 

L'Airbus 320 d'Egyptair que ha sortit de París a El Caire s'hauria estavellat al mar, segons informen les autoritats egípcies i informen Reuters i diversos mitjans de tot el món. La nau ha anviat una senyal d'emergència pocs minuts abans que se'n perdés el senyal a través del radar, just en entrar en espai aeri d'Egipte.

 

 

L'avió ha desaparegut del radar a les 2.45 de la matinada, segons ha informat la companyia. El vol MS804, en què viatjaven 56 passatgers (entre ells un nen i dos nadons) i 10 tripulants ha deixat d'emetre rastre 16 quilòmetres després d'entrar a l'espai aeri egipci, tal com dèiem. 

 

La nau volava a 37.000 peus d'altitud i va entrar a l'espai aeri egipci quan va desaparèixer del radar a les 02:45 hora local (00.45 GMT). No obstant això, es desconeix el seu destí atès que ha desaparegut del radar. La marina egípcia està duent a terme operacions de recerca i rescat a la zona on l'avió va perdre contacte. Es desconeix si es podria tractar d’un atac terrorista. Hi ha 15 francesos i 30 egipcis al vol, 2 iraquians i i un ciutadà de cadascun d'aquests estats: Gran Bretanya, Bèlgica, Kuwait, Arabia Saudita, Sudan, Txad, Portugal, Algèria i el Canadà.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris