El bar de Mataró on es va fer l'espectacle pornogràfic paga una multa de 801 euros

L'Ajuntament obre un segon expedient sancionador per la presència de menors al local i trasllada la investigació de la Policia Local als jutjats

Quatre noies van fer sexe oral en un local de Mataró davant dels clients. | Arran

L'Ajuntament de Mataró ja ha resolt el primer expedient sancionador contra el bar The Bot, el local que va acollir, sense autorització, un espectacle de contingut sexual explícit, que ha suposat una multa de 801 euros. El propietari, segons relata l'Ajuntament, ha reconegut la infracció i ha abonat la multa. Paral·lelament, el consistori ha obert un segon expedient sancionador contra el local després que la Policia Local hagi recollit diversos testimonis que corroborarien la presència de menors al local. Aquesta investigació també s'ha traslladat als jutjats per si el cas pot ser constitutiu d'un delicte d'exhibicionisme.

Les diligències policials efectuades recullen els testimonis de diferents persones que es trobaven al local i que assegurarien que hi havia menors a qui, a més, se'ls haurien subministrat begudes alcohòliques. El resultat d'aquesta investigació es va lliurar el 27 de gener al jutjat de guàrdia de Mataró.               

L'expedient sancionador que ha obert l'Ajuntament per aquests mateixos fets queda ara en suspens fins que el jutjat no es pronunciï sobre el procés penal. L'Ajuntament manté com a mesura provisional l'horari restringit per al local, que té l'obligació de tancar a la mitjanit i s'ha decretat la prohibició de transmissió de la llicència. El local, per la seva banda, va decidir tancar provisionalment fins que es resolgui l'afer.


Comentaris

envia el comentari