El britànic trobat mort a Màlaga tenia els genitals dins de llaunes de tonyina

A més, tenia sobre les seves natges dues rodanxes de pernil
El cos va ser trobat prop de l'aeroport | SUR

L'autòpsia practicada aquest dissabte al cadàver trobat aquest passat divendres a la zona de l'aeroport de Màlaga apuntaria a una mort possiblement per asfíxia pel seu propi vòmit, segons han informat fonts properes al cas.

Les últimes dades conegudes sobre la mort del britànic a Màlaga, no deixen lloc a la indiferència. S'ha sabut que l'home tenia els seus genitals ficats en llaunes de tonyina i dues rodanxes de pernil sobre les seves natges. A més, l'autòpsia apunta a una mort per asfíxia pel seu propi vòmit. No obstant això, aquests resultats provisionals estan pendents que es realitzin estudis histopatològics, químics i toxicològics, han apuntat a Europa Press les mateixes fonts.

 

La Policia Nacional manté oberta una recerca després d'aquesta troballa, ocorreguda al matí del passat divendres a la zona propera a l'estació del tren de rodalies. El cos estava immobilitzat i semidespullat, segons fonts properes al cas, i de moment no es descarta cap línia de recerca sobre les circumstàncies de la mort.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris