rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Possible onada de calor a partir de Sant Joan a tot Catalunya

El 'Bud Sex', el sexe entre homes heterosexuals per a satisfer els instints més bàsics

Els que ho practiquen no es consideren ni gais ni bisexuals
El 'Bud Sex' consisteix a tenir sexe entre homes sense ser homosexuals. | Cedida

 

Hi ha una nova tendència sexual que afecta els homes heterosexuals i que ha sigut batejada als Estats Units com a 'Bud Sex'. Aquesta pràctica la duen a terme homes que no es consideren homosexuals ni bisexuals però que, no obstant això, opten per tenir relacions amb un altre home amb l'única finalitat de satisfer els instints més primaris. La Universitat d'Oregon, als Estats Units, ha realitzat recentment un estudi que analitzava el comportament sexual d'un grup d'homes de raça blanca que vivien en alguns dels estats més conservadors del país. Segons les dades arreplegades, molts d'aquests individus es declaraven atrets únicament per les dones però admetien tenir trobades sexuals esporàdiques amb altres homes per pur plaer.

Encara que aquesta tendència s'ha batejat ara, es creu que s'ha practicat històricament des de la Grècia Antiga. Els que opten pel 'Bud Sex' no volen tenir cap tipus de relació sentimental amb aquestes parelles i en molts casos eviten les mostres d'afecte com els petons o les carícies durant el sexe. Aquest tipus de pràctiques se solen donar en els ambients rurals o en les presons, i segons el citat estudi, una altra situació on es dona és quan els homes recorren al 'Bud Sex' després d'una baralla amb la parella sentimental a manera de venjança o d'alleujament.

 

En una altra publicació realitzada per la Universitat de Califòrnia, la investigadora Jane Ward explica que, tot i mantenir relacions amb altres homes, els que ho practiquen rebutgen fortament els comportaments gais. A més, solen utilitzar jocs sexuals que els allunyen de les relacions homosexuals. Així doncs, els 'adeptes' al 'Bud Sex' defensen que sí que existeix el sexe entre homes que no són homosexuals.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris