rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El "cotxe fantasma" que apareix de sobte i ha revolucionat Internet

Us presentem la nova polèmica viral
 

Cranbourne, VICThanks to Warrick

Posted by Dash Cam Owners Australia on dijous, 7 / abril / 2016

 

Un cotxe gris plata, anomenat com 'el cotxe fantasma' pels usuaris d'Internet, ha desfermat el caos després emergir de sobte en pla i provocar un accident en una carretera de Cranbourne, un suburbi de Melbourne, Austràlia. La càmera del quadre de comandament d'un dels cotxes que circulava per aquesta carretera va filmar l'estrany esdeveniment que ha desconcertat Internet.

 

El clip va ser pujat a la pàgina de Facebook 'Dash Cam Owners Austràlia' i des d'allà teories estranyes i de tota mena s'han donat lloc per intentar donar explicació al succés. En les imatges que capta la càmera del quadre de comandament del cotxe es veu com en una cruïlla d'interseccions, els cotxes que van davant d'ell giren a la dreta quan s'escau. Entre ells una furgoneta color blanc que és envestida de cop i volta per un cotxe color plata en direcció contrària que no apareixia en la imatge.

 

El clip continua amb la represa de la marxa de la furgoneta lleument colpejada i amb el cotxe color plata parat al mig de la carretera. Pel que sembla, l'accident es va produir a una velocitat relativament lenta i pot només haver causat danys menors, tot i que aquesta informació no està confirmada. El que encara queda en l'aire és resoldre el misteri de l'aparició sobtada del cotxe gris en escena. Alguns usuaris atribueixen que no se li veiés venir per no portar llums d'encreuament en un dia gris i plujós; altres que pot tractar-se d'una escena manipulada; i altres ho deixen com un joc de viatge en el temps mal calculat

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris