rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El darrer adéu d'un matrimoni ingressat en hospitals diferents i que aconsegueix retrobar-se

Us acostem l'apassionant història del Jim i la Cindy

La fotografia del fill de la parella. Foto: cedida.

 

En Jim i la Cindy Mininni són una parella del Canadà que han viscut fins al darrer dia de les seves vides junts. L'amor d'un per l'altra era tan gran que fins i tot ingressats a l'hospital, van aconseguir que els posessin a la mateixa habitació, tot i que en un inici els metges s'hi van negar. De fet, va ser el fill de la parella, en Chris, qui va aconseguir que traslladessin a la seva mare ingressada en un altre centre per un atac de cor al costat del seu marit malalt terminal de càncer de pulmó.

En Jim i la Cindy eren una d'aquelles parelles envejades. Durant dècades van estar sempre units i més encara quan li van comunicar al Jim que patia un càncer de pulmó. Tal com explica el Huffington Post, a mesura que passaven els dies, el càncer era més ferotge i les possibilitats de sobreviure anaven apagant.-se. Durant tot aquest temps, la Cindy no es va separar d'ell.

Quan la malaltia es va escampar sense marxa enrere, la família del Jim va decidir ingressar-lo en un hospital. Malauradament, la Cindy va patir un infart i va ser ingressada en un altre centre. Sense pensar-ho dues vegades, el fill del matrimoni va fer mans i mànigues per aconseguir unir els seus pares. Tot i els primers problemes, la seva mare va ser traslladada a la mateixa habitació que el seu marit i va poder agafar-lo de la mà fins al seu darrer sospir. Una imatge única.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris