rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El gos que va salvar la vida a un nen diabètic de 7 anys mentre dormia

En Jedi va despertar els seus pares i va evitar una desgràcia

En Luke amb en Jedi Foto: cedida.

 

Diuen que el gos és el millor amic de l'home. Per alguns, és molt més que això i pot arribar a ser el seu heroi. Si no, que li pregunten al Luke, un nen de 7 anys que li deu la vida al Jedi, un gos de 3 anys i mig.

 

 

En Luke té diabetis tipus 1 i, per culpa de la seva edat, depèn molt dels seus pares per poder encarar aquesta malaltia de maneraapropiada. Els nivells de glucosa a la sang poden pujar o baixar sense previ avís i això pot ser especialment perillós en les hores de son. En aquests moments, el petit no es desperta i no pot avisar del que li passa. Hi ha diversos aparells que mesuren aquests canvis i, encara que és estranyque fallin, es pot donar el cas. Això és el que li va passar fa un parell de mesos al Luke, exactament la nit del 4 de març. El noi estava dormint quan els seus nivells de sucre van caure en picat. L'aparell que devia a avisar els seus pares no es va activar i, per tant, l'alarma no va sonar. Per sort, el gos era allà.

 

Com un veritable heroi, el Jedi, va ser fins al llit de la senyora Nuttall i va saltardamunt seu per despertar-la. Dörrie (la mare de Luke) es va despertar i, davant la insistència del Jedi, va decidir apropar-se a veure el seu fill. El seu monitor de glucosa no indicava que passés res perillós, però el gos no parava de acotar el cap i mostrar-nerviós. Per això, la Dörrie va decidir agafar una mostra de sang al petit directament des del seu dit.La mostra va revelar que el nivell de glucosa en sang estava molt per sota del que és normal. Evidentment, el monitor havia fallat i, de no haver estat avisats pel gos, el desenllaç podria haver estat fatal per al petit. Ara, el Jedi ha estat entrenat per detectar els canvis químics de petit i, molts cops, reacciona abans que els dispositius electrònics. I no només això, sinó que li han ensenyat que quan això passa ha de donar-li un pal de colors a a la mare per indicar que en Like té un dèficit de glucosa. Totun heroi!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris