El grup d'universitaris que inverteix el seu temps lliure en fer feliç a una nena amb càncer

La nena es troba ingressada a l'hospital que hi ha davant de la residència universitària

La Lexi amb els universitaris que la visiten. Foto: Cedida.

 

 

Lexi Brown té 12 anys i pateix d'un sarcoma, un tumor maligne que s'ha ramificat fins als seus pulmons, fet que li fa passar molt de temps ingressada a l'hospital Mattel Children a Califòrnia. L'habitació on dorm està just al davant de diverses residències de la Universitat de Califòrnia, situada a Los Ángeles.

Un dia, per distreu-re's una mica, Lexi i la seva mare van posar un cartell a la finestra demanant una pizza. Membres de la casa de Sigma Alpha Epsilon van veure els senyals de la nena i van travessar el carrer, no només per portar-li pizza, també un ram de flors i una guitarra. Van ser prop de 20 estudiants els que van dedicar part del seu dia a fer-li més lleugera la malaltia a la Lexi. Però la relació no es va acabar aquí. Lexi va començar una relació d'amistat amb tots aquests estudiants, que la van començar a visitar amb major freqüència. Fins i tot els hi permetien trencar les regles de visites i es quedaven amb ella fins a la mitjanit.

La casa decorada amb el seu nom. Foto: Cedida.

El detall més bonic va ser quan, seguint la tradició de decorar la residència per les festes nadalenques, van posar el nom de Lexi de color lila, el seu preferit, per donar-li llum a la llar. Quan la Lexi va veure això des de la finestra de la seva habitació no va poder evitar d'emocionar-se.


Comentaris

envia el comentari