rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El jutge arxiva 13 de les denúncies per agressió sexual contra el professor dels Maristes

Tot i això, haurà de declarar per quatr denúncies

L'entrada de l'escola. Foto: Europa Press.

 

El jutjat d'instrucció 6 de Barcelona ha arxivat 13 denúncies al exprofessor de Gimnàstica del col·legi Maristes-Les Corts, Joaquín Benítez, per estar prescrites, ha informat aquest dilluns el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en un comunicat. El docent està citat a declarar el dijous 28 d'abril a les 13 hores per dos presumptes delictes d'agressió sexual --a T.B.C. i M.G .-- i dues d'abusos deshonestos --E.G.C. i H.A.P .--, i en el judici declararan aquests dos últims denunciants El jutjat ha rebutjat la personació de la Fundació Champagnat, propietària del centre de Les Corts, com a acusació particular i ha afirmat que l'Ajuntament de Barcelona es personarà com a acusació popular.
 

 

Agressió sexual

   L'acta, recollida per Europa Press, recull la denúncia de T.B.C. --de 21 anys i que en tenia 16 quan van passar els fets-- a Benítez perquè, després de manifestar-li que tenia mal d'esquena, el professor li va fer tombar-se en una llitera, li va tocar tot el cos i els genitals.

   En altres dues ocasions, Benítez el va portar al seu despatx per realitzar-li diverses fel·lacions, li va demanar que el mastrubés i "que el penetrés analment --el denunciant a Benítez--, afirmant el denunciant que ho va fer sense poder concretar en quantes ocasions".

   Segons M.G. --de 22 anys i 14 en el moment dels fets--, el professor li va tocar els genitals en una ocasió, li va fer una fel·lació i, en acabar, li va donar 10 euros i li va dir que no expliqués res.
 

Abusos deshonestos

   L'acte també explica que E.G.C. --de 22 anys i entre 11 i 15 quan van passar els abusos-- va tenir quatre incidents amb Benítez, en els que li va donar un massatge al cul i li va fregar els genitals, fins que l'alumne va fugir en l'últim partit a soles amb el docent. H.A.P. --de 22 anys i 13 en el moment dels fets-- va patir diversos abusos en diverses ocasions al despatx del exprofessor, que va fregar els seus genitals amb els glutis de l'alumne i li va tocar els genitals.

 

La primera denúncia contra Benítez va ser el 2 de febrer, quan un exalumne seu ja major d'edat va declarar davant els Mossos d'Esquadra haver patit abusos sexuals per part del exprofessor de Gimnàstica.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris