rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El malson dels dos espanyols a la deriva a Malàisia que van ser trobats ahir

Es tracta dels madrilenys Marta Miguel i David Hernández

Els quatre desapareguts, ja sans i estalvis. Foto: @mykamarul

 

Els espanyols Marta Miguel i David Hernández van ser trobats ahir en un vaixell a la deriva a Malàisia, després de deu dies desapareguts sense aigua ni menjar. El seu malson ha estat terrible i es pot dir que han sobreviscut gràcies a la una bossa de plàstic. Amb ella filtraven l'aigua i en bevien petits glops, que al final els van causar signes importants de deshidratació.

 

Tots dos viatjaven amb dues persones més, Tommy Lam, el cap xinès del resort on treballaven i una treballadora malàisia seva. Un pesquer els va poder localitzar ahir mateix i els va salvar la vida, a gairebé 500 quilòmetres del punt d'origen on havien pres l'embarcació per una breu excursió de dues hores que va acabar esdevenint un infern.

 

Tot va començar el dia 2 de maig, quan tot plegat va funcionar amb normalitat fins que una onada va tombar l'embarcació. Van perdre tot el que portaven i, a més, el motor va deixar de funcionar. No tenien menjar ni aigua i, miraculosament i fent servir la barca com a casa, van poder sobreviure durant 10 dies. Ara, tenen lesions per cremades, i per contacte amb humitat. A més de la deshidratació, són els principals danys que han patit.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris