TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

El metge li va dir que fes un dibuix i li va detectar una malaltia

La jove tenia danys al cervell i després d'una investigació detallada li van poder diagnosticar enfacilitis causada per anticossos
Imatge de la Susannah a l'Hospital. | Rolloid.

 

Susannah Cahalan, una jove periodista de 24 anys, va ser salvada per un metge gràcies al fet que aquest li va fer dibuixar un rellotge. La història es remunta quan la noia, que no es començava a trobar gaire bé, es pensava que tenia xinxes però no li van trobar cap rastre. A partir d'aquí es va començar a sentir letàrgica, va deixar de treballar i cada vegada estava més paranoica experimentant al·lucinacions.

 

Finalment, aquests símptomes van augmentar i la van hospitalitzar. Segons explica Rolloid, el seu estat va empitjorar i es va tornar agressiva, violenta i fins i tot es va intentar escapar. Els metges es pensaven que tenia una crisi nerviosa i la volien ingressar a un hospital psiquiàtric però per sort el doctor Souhel Najjar es va adonar del que tenia.

 

Per comprovar-ho, no li van dur a terme cap anàlisi de sang ni res semblant, li va demanar que dibuixés un rellotge i gràcies al resultat, que va posar els números a la part dreta de l'esfera, va saber que l'episodi de bogeria que tenia es tractava d'un mal físic. La jove tenia danys al cervell i després d'una investigació detallada li van poder diagnosticar enfacilitis causada per anticossos contra el receptor NMDA. Aquest és un trastorn immunitari on els anticossos ataquen el cervell, i si no hagués estat pel doctor la Susannah hauria entrat en coma i mort més tard.

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris