El ministre espanyol d'Exteriors indica que encara hi ha onze espanyols sense identificar a Niça

García-Margallo destaca que no tenen perquè trobar-se entre les víctimes no identificades

Entre les víctimes no identificades podrien trobar-se alguns espanyols. Foto: Reuters

 

L'atemptat de dijous passat a Niça encara té a famílies de l'Estat en tensió. Segons ha comentat aquest dissabte a la tarda el ministre espanyol d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, onze espanyols encara no han estat localitzats a França. García-Margallo ha volgut remarcar que no tenen per què coincidir amb els cinc cadàvers que encara no han pogut ser identificats, ni amb els ferits que encara segueixen hospitalitzats.

  

  

El ministre, que es trobava a la cimera del Fòrum Àsia-Europa (ASEM) que finalitza avui a Ulan Bator, la capital de Mongòlia, ha explicat que hi ha una llista de persones no identificades, entre les que podrien estar 11 espanyols. I és que, els familiars han indicat que no han pogut contactar amb ells. Tot i això, el ministre ha apuntat que podria ser que aquests encara no s'haguessin posat en contacte amb el consolat.

  

  

García-Margallo ha destacat la importància d'informar els consolats per facilitar la feina a les autoritats i ajudar els familiars en situacions convulses com la de l'atemptat.


Comentaris

envia el comentari