El missatge d'una jove deixa en evidència el tallatge de la roba de la cadena H&M

Al text la noia denuncia que normalment usa una talla 42, però no pot ni cordar-se uns pantalons d'una talla més

La imatge pujada per Ruth a les xarxes. Foto: Cedida.

Ruth Clemens, una estudiant de Leeds, es va trobar amb una situació realment incòmoda a una tenda d'H&M, fent evident com una peça que no estigui ben tallada pot afectar a l'autoestima d'una persona. La jove va ser incapaç de cordar-se uns texans d'H&M de la talla 44 tot i que la seva talla habitual fos la 42. En lloc de marxar de la botiga amb el cap baix i la l'estat d'anim tocat, Ruth va compartir aquest moment d'indignació amb la pròpia cadena de roba:

«Estimat H&M:

Estava buscant per la zona d'articles rebaixats de la vostra botiga de Leeds quan vaig trobar aquest parell de vaquers pirates acampanats. Normalment tinc una talla 14 (la 42 espanyola), ocasionalment una 16 (44 espanyola) quan compro pantalons. Eren una ganga, així que me'ls vaig emprovar, i no va anar gens bé.

Com sabeu, la talla 16 és la més gran que teniu disponible a les vostres botigues (sense tenir en compte el vostre departament de talles grans, que és molt limitat i no ofereix la varietat d'estils que existeix amb talles més petites).

No tinc sobrepès (encara que això no és l'important), i encara que mesuro 1.80 centímetres el meu cos té una forma bastant habitual. Per mi ja sol ser bastant complicat trobar roba que em vagi bé a causa de la meva alçada, per què feu pantalons d'una grandària tan poca realista? Estic massa grossa per al vostre departament de talles "normals"? Hauria d'acceptar que la roba accessible i assequible de les tendes corrents amb roba a la moda no està feta per a gent com jo?

Pot ser que reconegueu el top que porto a la foto. El vaig comprar a una de les vostres botigues i és una talla mitjana».

El post es va convertir en viral i ja sobrepassa les 10.000 comparticions i acumula més de 80.000 reaccions, per la qual cosa a la companyia no li ha quedat una altra opció que respondre directament el missatge de la jove.

«Hola Ruth, moltíssimes gràcies pel teu feedback. Sentim escoltar la teva recent experiència en una de les nostres botigues. Sempre volem que els nostres clients passin una estona agradable quan compren amb nosaltres i que surtin sentint-se segurs de si mateixos. A H&M fem roba per a totes les nostres botigues al voltant del món, així que el tallatge pot variar depenent de l'estil, el tall i el teixit. Valorem tot el feedback que rebem i tindrem en compte les qüestions que tu i altres clients ens heu comentat».


Comentaris

envia el comentari