rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El misteri de les persones elèctriques o apagafanals

El nombre de casos és molt més superior al que ens podem imaginar

Els apagafanals són molt més comuns del que pensem. Foto: Pixabay

 

Hi ha gent que sovint pateix descàrregues elèctriques a totes hores del dia, però també n'hi ha que els rellotges els hi duren menys del normal o de sobte s'aturen, fins i tot hi ha persones que en passar pel costat d'un fanal, s'apaga. Si us ha passat alguna d'aquestes coses, sou un apagafanals. Segons explica el web Misterios, aquest tipus de casos que no tenen cap explicació racional s'emmarquen dins de l'efecte SLI, Street Light Interference, un fenomen que col·loquialment es diu apagafanals.

 

El misteri de les persones elèctriques, com també s'anomenen als que experimenten aquest fenomen és més comú del que sembla. Segons un estudi realitzat pel mateix web, el tant per cent de persones que protagonitzen l'efecte SLI és molt semblant entre homes i dones i, sovint, és manifesta en altres ocasions més enllà d'apagar-se els fanals, com ara que els rellotges van malament o reben descàrregues elèctriques molt més sovint del que és normal.

 

Així doncs, la realitat dels apagafanals és encara un misteri i és difícil treure conclusions científiques, ja que sovint els casos no tenen cap mena d'explicació racional possible. Tot i així el fenomen és molt present i qualsevol persona podria experimentar aquest efecte o conèixer algun home elèctric. És moment de preguntar-se per què ens enrampem sovint quan toquem a algú en concret, potser tenim un apagafanals més a prop del que pensem.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris