IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El motiu pel qual has d'evitar que els teus fills utilitzin banyadors amb reixeta

Ara que arriba el bon temps i els nens tornen a la piscina, és bon moment per explicar experiències com la viscuda per aquest nen anglès

S'ha d'anar amb compte amb aquest tipus de banyador. Foto: Cedida.

 

 

La majoria dels vestits de bany per a nens inclouen un folro interior de teixit transpirable, semblant a una malla, que funciona com la roba interior. Però, tot i que sembla una peça de roba totalment inofensiva, pot posar en perill la integritat física dels nostres fills.

Laura Collins, una jove mare anglesa, va tenir un bon ensurt durant les seves vacances a Espanya. Collins va adonar-se que el seu fill de cinc anys es trobava adolorir i va decidir portar-lo a la dutxa per treure-li el vestit de bany. En fer-ho, va descobrir que el seu penis s'havia enrotllat amb la malla, quedant atrapat entre dos fils. «Estava cridant d'una forma que mai abans havia sentit. Jack gemegava de dolor i per això vam acudir a la infermeria de l'hotel», explica la mare. «Allí vam demanar unes tisores i vam intentar tallar el vestit de bany», afegeix. Tot i això, el personal de l'hotel no va ser capaç de tallar-lo i van decidir portar al nen a l'hospital. «Hi havia dues butllofes de pell entre els fils i estava molt inflamat. Semblava que anava a esclatar», relata la mare.

Els metges d'urgències van calmar al nen sedant-lo i van poder alliberar el seu penis quan va baixar la inflamació. Segons l'hospital, no és la primera vegada que algú acudeix amb un problema similar. Al principi van estar molt preocupats per la integritat del membre i el canal urinari del petit, però després de l'alliberament, el dolor i la inflamació van desaparèixer gradualment sense deixar seqüeles permanents. Tot va quedar en una anècdota i el petit Jack ja es troba recuperat.


Comentaris

envia el comentari