IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El motiu pel qual no t'hauries de posar aquest calçat

Dos metges expliquen per què no hauries d'usar Crocs

Compte amb aquest calçat. Foto: cedida.

Des de fa uns quants anys, unes sabates s'han convertit en l'estrella de l'estiu. Les famoses Crocs planten cara a les xancletes i les sandàlies. Tot i això, diversos professionals han alertat d'aquest tipus de calçat.

Un d'ells és el president de l'Acadèmia Americana de Medicina Podològica d'Esports, Dr. Alex Kor, parla clar: «Els pacients són més propensos a tenir dolors al peu si les seves sabates tenen corba. Veig als pacients que vénen a la meva consulta queixant-se de l'arc o del dolor al taló, i estan usant Crocs».

Un altre professional que ha opinat al respecte és el doctor Megan Leahy, un podòleg d'Illinois Bone i Joint Institute: «Desafortunadament, els Crocs no són adequats per a usar-los durant tot el dia.Aquestes sabates no garanteixen adequadament la comoditat del taló. Quan el taló està inestable, els dits dels peus tendeixen a atrofiar-se, el que pot conduir a la tendinitis, l'empitjorament de les deformitats dels peus, problemes d'ungles, durícies i butllofes. El mateix pot passar amb les xancletes , ja que el taló no està assegurat ». I vosaltres, us agraden?


Comentaris

envia el comentari