El pitjor moment de la vida de Christian Gálvez

El presentador gairebé es queda en cadira de rodes

El presentador | cedida

 

Christian Gálvez s'ha convertit en un dels protagonistes d'aquest dilluns després de la seva entrevista a la revista 'Papel', on explicava un dels moments més difícils de la seva vida. El presentador de 'Pasapalabra' explica com fa quatre anys va estar a punt de quedar en cadira de rodes per un accident.

Gálvez es va trencar l'esquena el 2012, quan se li va sortir el disc bicèfal i el va atrapar el nervi ciàtic perdent la mobilitat en una cama. "I anava a més", diu. Va superar una operació que li podria haver deixat en cadira de rodes, va aprendre a caminar de nou i es va obligar a tornar a Pasapalabra abans d'hora. Com és lògic, aquest succés li canvià la vida: "La meva dona (l'ex gimnasta Almudena Cid) va ser el meu major suport. Ara porto claus en la columna i estic bé, però en aquell moment era continuar o em buscaven substitut. I quan et busquen substitut hi ha dos problemes: que ho faci molt malament i que se'n vagi a fer punyetes tota la feina que has fet durant molt de temps, o que ho faci molt bé i se'n vagi a fer punyetes tota la feina que has fet durant molt de temps ".

Malgrat l'amenaça de la cadira de rodes, assegura que hauria mantingut el seu treball a Telecinco: "En cadira de rodes podria haver fet Pasapalabra. No crec que Telecinco hagués prescindit de mi només per això".


Comentaris

envia el comentari