rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El poble de la Patagònia que ofereix casa i terres gratis amb una única condició

El municipi de Pampa Guanaco només té 25 habitants

Les espectaculars imatges de l'indret. Foto: cedida.

 

Tens ganes de canviar d'aires? Una localitat situada al sud de Xile et dóna una nova oportunitat. Pampa Guanaco té només 25 habitants i busca gent que habiti les seves terres. En aquest sentit, l'ajuntament ofereix gratuïtament 145 parcel·les o terrenys als interessats i només hi ha un requisit: tenir un projecte simple que beneficiï la comunitat de la qual formarà part.

El lloc en qüestió es localitza en el municipi de Timakuel, ubicat a la patagonia xilena, pel que tens assegurats paisatges meravellosos."Pampa Guanaco està ubicat en un punt estratègic per a accedir a llac Blanc, llac Desitjat, llac Menyspreat i arribar a Caleta Maria i llac Fagnano a partir d'on es construirà la via terrestre que comunicarà amb Port Williams, el poble més austral del planeta" .

Un mitjà local assegura que la divisió dels terrenys  ja porta un 80% d'avanç i de fet, una professora ja viu en aquest indret. Pel que informa el portal Upsocl.com, les propostes que es podrien acceptar són força senzilles, com ara fleques, botigues, magatzems, hostals i restaurants.

 

 

Cal tenior en compte, però, que es tracta d'un indret rural on la majoria de gent es dedica a la ramaderia. Les 145 noves construccions seran de fusta i estaran subjectes a unes línies de disseny que atorguin coherència i harmonia al poble. Si t'interessa l'oferta i tens un bon projecte, segueix el procés aquí.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris